Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci duvara, Aybüke Pusat güneşe karşı! Pelin Akil ise ikizleriyle gezmede

Özge Özpirinçci duvara, Aybüke Pusat güneşe karşı! Pelin Akil ise ikizleriyle gezmede

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç ünlü kadın oyuncunun son yaptıkları sosyal medya paylaşımları da hayranlarının ilgisiyle karşılandı. İlk olarak Özge Özpirinçci’nin paylaşımına bakalım. Oyuncu, Kadın dizisi ile ekrana gelmişti. Sonrasında başka bir dizi projesi olmayan oyuncu, yaz sezonunu Marmaris’te geçirdi.

Sevgilisi Burak Yamantürk ile uzun bir tatil yapan oyuncu, bir ara İstanbul’a dönmüştü ama yeniden gittiği anlaşılıyor paylaşımlarından. Marmaris’te Tanem Sivar ile paylaşımlar yapan oyuncu, yine onu etiketlediği bir başka paylaşımında Marmaris’te olduğu izlenimini vermekte.

Özpirinçci, doğa ile içiçe bir yaşam sürüyor şu sıralar. Bol bol açık havada yürüyüş yapan, yoga yapan oyuncunun son paylaşımında ise bir duvarın önünde durarak verdiği pozda, duvardaki yazıya dikkat çektiği görülüyor…

tabi be ya… ????: @tanemsivar

Özge Özpirinçci duvara, Aybüke Pusat güneşe karşı! Pelin Akil ise ikizleriyle gezmede 9

Söz dizisinde oynadığı Bahar karakterinin ardından hayran kitlesini büyüten Aybüke Pusat, ekrana son olarak Her Yerde Sen dizisiyle gelmişti.

Daha sonra da Netflix için çekilen 50 metrekare dizisinde başrolde oynadı. Proje, Ocak ayında yayınlanacak. Aybüke Pusat’ın pozu ise denize ve güneşe karşı oturduğu bir poz. Oyuncunun Tarkan’ın Kış Güneşi isimli şarkısına atıfta bulunduğu pozunu aşağıda görebilirsiniz…

Now playing: Tarkan-Kış Güneşi ????

Özge Özpirinçci duvara, Aybüke Pusat güneşe karşı! Pelin Akil ise ikizleriyle gezmede 10

Kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile evli Pelin Akil, sevimli ikizleri Alin ve Lina ile yürüyüşe çıkmış. Oyuncu, yazın çekilen fotoğrafında küçük kızları ile aynı yürüyüşte çekilen 4 pozunu paylaşıp hangisinin favorisi olduğunu soruyor.

İşte o paylaşım:

Civcivlerimle yazdan kalma sıcacık bi günden ???? 1-2-3-4 ? Hangisi favoriniz? Benim ‘hepsi’ ????????
#twins @alinlinaaltann

Özge Özpirinçci duvara, Aybüke Pusat güneşe karşı! Pelin Akil ise ikizleriyle gezmede 11