Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci hakkında şok iddia! Yakamoz S-235 setinde neler oldu? Yapımcı dava mı açıyor?

Özge Özpirinçci hakkında şok iddia! Yakamoz S-235 setinde neler oldu? Yapımcı dava mı açıyor?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Netflix’in büyük beğeni toplayan dizisi Yakamoz S-235, geçtiğimiz yıl Nisan-Mayıs aylarında çekilmişti. Dizide Özge Özpirinçci, Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerde yer aldı. Yayınlandıktan kısa bir süre sonra da dijital platformun Top 10 listesinde ilk sıraya yükseldi dizi.

Uzun zamandır yayınlanması heyecanla bekleniyordu. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ hayranları için çok daha meraklı bir bekleyişti bu. Dizide Arman ve Defne karakterlerine hayat verdi ünlü oyuncular. Eski sevgili olarak yer aldıkları bilimkurgu dizisinde, dünyadaki tüm insanların, güneşteki patlama nedeniyle öldüğü anlarda bir denizaltında kurtulan kişilerin mücadelesi yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta 20 Nisan’da yayına girmişti Netflix dizisi Yakamoz S-235. Dizi için düzenlenen kutlama yemeğinde başrolde yer alan Özge Özpirinçci’nin olmaması kafaları karıştırmıştı! Yeni anne olan Özpirinçci’nin, kızı Mercan’ı bırakamadığı için gelmeyi tercih etmediği ifade edilmişti.

Fakat bu sözlerin ardından bambaşka bir iddia gündeme geldi! Hürriyet Gazetesi yazarı Orkun Ün’ün yazdıkları, herkesi şaşırtan bir iddia! Özpirinçci’nin, Yakamoz S-245’in çekimleri yapılırken, sette kriz yaşattığı öne sürülmekte!

Özge Özpirinçci hakkında şok iddia! Yakamoz S-235 setinde neler oldu? Yapımcı dava mı açıyor? 49

Yaşanan bu krizde setin zor durumda kaldığı ve çekimin yapılamadığı şeklinde ifadeler de yer alıyor. Dizinin yapımcı şirketi OGM’nin sahibi Onur Güvenatam tarafından Özge Özpirinçci’nin dava edildiği ileri sürülüyor.

Dizinin kutlama yemeğinde yapımcı, yönetmen ve Kıvanç Tatlıtuğ ve Meriç Aral ile birlikte tüm oyuncuların da orada olduğu, bir tek Özge Özpirinçci’nin olmadığı vurgulanırken, oyuncunun çekimlerde ciddi bir sorun çıkarttığı, seti aksattığı ve çekimlerin bu nedenle uzamasına sebep olarak planlanan gün ve yerde sahnenin çekilemediği iddia ediliyor yazıda.

Özge Özpirinçci hakkında şok iddia! Yakamoz S-235 setinde neler oldu? Yapımcı dava mı açıyor? 50

Bu kriz sonrası anlaşamayan yapımcı Onur Güvenatam ile Özge Özpirinçci’nin arasının açıldığı ve Güvenatam’ın Özpirinçci’yi mahkemeye verdiği öne sürülüyor. Hatta Yakamoz S-235’te Özpirinçci’nin oynadığı Defne karakterinin hiç beklenmeyen bir şekilde ölmesinin de bu olay sonrası gündeme geldiği ileri sürülmekte Orkun Ün’ün yazısında…

Yapımcı ve oyuncu arasında bir dava gerçekten var mı? Bu olaya sebep olan konu ne? İddialar doğru ise bu sorular da merak konusu olmaya devam edecek… Bakalım bu iddialara taraflardan bir yanıt gelecek mi?