Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı izleyenleri bu habere çok üzülecek! Bu hafta yayın yok!

Yargı izleyenleri bu habere çok üzülecek! Bu hafta yayın yok!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Kanal D’de ekrana gelen Yargı dizisi, milyonlarca insanın beğenisini kazanmış bir yapım. Hukuk temalı dram dizisi, her bölümüyle ekran başındaki izleyiciye heyecanlı anlar yaşatırken, sürükleyici hikayesiyle de tempoyu hiç düşürmüyor.

Pazar akşamlarının reyting birincisi olma ünvanını elinde tutan Yargı dizisinde, başroller Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ile birlikte Eren’i oynayan Uğur Aslan, Pars Savcı’ya hayat veren Mehmet Yılmaz Ak ve Yekta’yı oynayan usta isim Uğur Polat gibi pek çok isim de büyük beğeni topluyor oyunculuklarıyla.

Her karakterin hikayesi, oyuncular tarafından o kadar iyi yansıtılıyor ki senarist Sema Ergenekon’un usta kalemiyle diziye olan ilgi hiç azalmıyor! Her hafta bambaşka sorular ve cevaplarla izleyiciyi karşılayan dizinin karakterlerinin altı doldurulurken, olaylar arasında da hiç boşluk bırakılmıyor!

Pek çok dizide kimi yanıtları bulmak için haftalarca beklenirken, Yargı dizisi hızlı bir süreçle olayların çözümünü bir kaç hafta içinde hatta aynı bölüm içinde sunuyor. Ardından izleyicide ‘Şimdi ne olabilir ki?’ sorusunu sormaya fırsat bırakmadan, bambaşka bir olayla geliyor!

Yargı izleyenleri bu habere çok üzülecek! Bu hafta yayın yok! 54

Böylesi bir kurgu, senaryo, hikaye ve oyunculukla pek çok ödülün de sahibi olmaya başlayan Yargı dizisi, şimdiden ekranın unutulmazları arasına girdi.

Gelelim bu haftaki yayına… Tam da Zafer cinayetinde asıl katilin Serdar olduğunu izleyici öğrenmişken ve Çınar’ın sadece yaraladığının Pars ve Eren tarafından farkedildiği bir süreçte dizi bu hafta ara veriyor! Ceylin, Çınar’ı koruduklarını düşünerek Ilgaz’a da resti çekti. Ilgaz, yeni evlerinin anahtarını masanın üzerine bırakıp gitti!

Yeni bölüm heyecanla beklenirken, bu hafta yayının olmaması, pek çok izleyiciyi de üzecek. Ancak Yargı dizisi, bu hafta bayram arası veriyor! Bir sonraki hafta, yine aynı gün ve saatinde ekranda olacak.

Yargı izleyenleri bu habere çok üzülecek! Bu hafta yayın yok! 55

31. bölümü biraz daha beklemek durumunda izleyici. Bu arada dizinin sezon finalini de erken yapacağını bir kez daha hatırlatalım. Pek çok dizi Haziran’ın ikinci haftasına kadar uzarken, Yargı dizisi, Mayıs ayında sezon finaline gidecek…

Son bölümde neler olmuştu?

Yargı’nın son bölümünde şunlar olmuştu: Eren’in Zafer’e üç el sıkıldığını fark etmesi, cinayetin seyrini değiştirdi. Cinayet mahallinde üçüncü bir şahsın varlığına dair şüpheleri giderek artan Pars ve Eren bu delilin üzerine gitme kararı aldı. Akıllara gelen ilk isim Serdar olurken, Serdar’ın sorgulanacağını duyan ve kendisinden bir şeyler sakladığından şüphelenen Yekta soluğu Serdar’ın yanında aldı. Serdar bir şeyler sakladığını inkar etse de izleyenler, Zafer’in ölümüne sebep olan kurşunları Serdar’ın sıktığına tanıklık etti.

Yargı izleyenleri bu habere çok üzülecek! Bu hafta yayın yok! 56

Çınar ve Metin’in masum olma ihtimallerine dayanamayan Ceylin, Metin’in tutuklu yargılanması için dilekçe verirken aynı zamanda Yekta’yı neden ele vermediğini Pars’a açıkladı. Karşılığında ise Yekta’nın yaptıklarının bedelini ödemesi için Pars’tan yardım sözü aldı. Ilgaz’dan bir seçim yapmasını isteyen Ceylin, bu davaya hiçbir şekilde müdahil olmadığı takdirde Ilgaz’la beraber olmaya devam edebileceklerinin altını çizdi.