Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci’nin Kadın dizisinde çocuklarını oynayan oyuncularla tanışması çok ilginç olmuş!

Özge Özpirinçci’nin Kadın dizisinde çocuklarını oynayan oyuncularla tanışması çok ilginç olmuş!

tarafından zk zk
Fox TV’nin geçtiğimiz sezon çok konuşulan dizilerinden birisi oldu Kadın dizisi.

Aşk Yeniden dizisindeki komik ve eğlenceli karakterden sonra, Fi dizisinde frapan ve cesur halleriyle izleyicinin karşısına çıkan Özge Özpirinçci, Kadın ile adeta ters köşe yaptı.

Geçtiğimiz sezon, oyunculuğuyla çok konuşulan Özpirinçci, başarılı performansıyla yeni sezonda da konuşturacak.

Ünlü oyuncu, Milliyet Gazetesi’nden Asu Maro’ya verdiği röportajında, Kadın dizisindeki Bahar karakterini nasıl ortaya çıkardığını şöyle anlatıyor:

“Kalabalık bir aileyiz, anneannemin evinde hep bir arada olurduk. Dizide yarattığım Bahar’ın anneliği, çoğunlukla kendi annemden yola çıkma bir annelik… Hayatımdaki farklı güçlü kadınlardan bir sürü şey toplamışım ve farkında olmadan hepsini sentezleyip, böyle tencereye atıp hepsini, karışık bir yemek yaptım ve Bahar Çeşmeli karakteri ortaya çıktı.”

Özge Özpirinçci, dizide çocukları Nisan ve Doruk’u oynayan Ali Semi Sefil ve Kübra Süzgün ile ilk karşılaşmalarında yaşadıklarını da şöyle anlatmış:

Özge Özpirinçci'nin Kadın dizisinde çocuklarını oynayan oyuncularla tanışması çok ilginç olmuş! 7

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

“Set başlamadan önce Merve Hoca benim çocuklarla vakit geçirmemi istedi. Ali’nin annesiyle Kübra’nın annesi çocukları bana bıraktılar, gittiler. Arnavutköy’de oturuyorum ben, biz çıktık, aşağıya indik, dondurma yedik, parka gittik. Bir anda Ali “Çişim geldi” dedi, ben dedim ki “Allah’ım galiba sahneyi biz şu anda çekmeye başladık”. Fark ettim ki beni o anlar hazırladı karaktere. Sete çıktığımız anda her şey hazırdı, bir tek kaymakamlıkta çalışan Musa Bey’den para isteme sahnemde farklı düşündük. Merve sahneyi öfkeden almamı istedi ama bende sadece utanç çıkıyor. Çok utanıyorum, çünkü çok fazla Bahar var hayatımızda. Ve başlarda izleyicinin bizi eleştirdiği nokta şuydu: “Çok acıklı, izleyemiyoruz”. Ama biz size bunu estetize hâle getirip sunuyoruz, gerçek hayat çok daha acı, siz bu diziyi izleyemiyorsanız ana haberleri nasıl izliyorsunuz? Gerçeklerden kaçacaksak bizim diziyi izlemeyin çünkü bizim dizi çok gerçek.”