Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk’e doğumgünü mesajıyla sosyal medyayı salladı

Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk’e doğumgünü mesajıyla sosyal medyayı salladı

tarafından zk zk

Şimdilerde Kadın dizisindeki Bahar karakteriyle gündemde olan başarılı oyuncu Özge Özpirinçci, bir süredir beraber olduğu sevgilisi Burak Yamantürk’ün yeni yaşını sosyal medyadan kutladı.

Burak Yamantürk’le uzun zamandır aşk yaşayan Özge Özpirinçci, sosyal medyadan duygusal bir mesaj yayınladı.

2014’te Tatar Ramazan dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk’ün aşkları doludizgin devam ediyor.

Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk'e doğumgünü mesajıyla sosyal medyayı salladı 7

Özge Özpirinçci’nin sevgilisi Burak Yamantürk, önceki gün 35 yaşına bastı.

Özge Özpirinçci, sevgilisinin doğum gününü Instagram hesabından birlikte oldukları bir fotoğrafı paylaşarak kutladı. Özpirinçci, paylaşımına şu notu düştü:’BUNDAN SONRASI ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK’

”Gece yarısını bekleyemedim sevgilim! Yanımda olduğun, nefesini benimle paylaştığın her gün için şükürler olsun. Anan iyi ki doğurmuş seni! İyi ki karşılaştırmış bizi kader, iyi ki seviyoruz birbirimizi! Çok teşekkür ederim.

Hayat bize ne getirirse getirsin bir arada göğüsleyemeyeceğimiz zorluk yok. Seni çok seviyorum, iyi ki doğmuşsun. Bundan sonrası çok daha güzel olacak!”

Özpirinçci’nin bu mesajı binlerce beğeni ve yorum aldı.

‘ŞU AN EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUZ’
Özge Özpirinçci, geçen günlerde evlilik sorularına, ”Düzgün giden bir birlikteliğimiz var. Şu an için evlilik düşünmüyoruz” yanıtını vermişti. (Posta)