Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’den İlk ve Son dizisiyle ilgili üzücü açıklama!

Özge Özpirinçci’den İlk ve Son dizisiyle ilgili üzücü açıklama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özpirinçi, en son Blu TV’de yayınlanan İlk ve Son isimli dizide yer aldı. Salih Bademci ile başrolde buluşan oyuncu, çekimler sırasında da hamile olduğunu öğrendi.

Şimdi anne olma heyecanı içindeki Özge Özpirinçci, günlerin dinlenerek geçiriyor. Bir kız bebek bekleyen oyuncu, Burak Yamantürk ile uzun süredir aşk yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda sade bir nikah töreni ile evlenen çiftin kızlarına hangi ismi vereceği de merak ediliyor.

Hayatının güzel gittiğini ve sağlığının da iyi olduğunu ifade eden oyuncu, yaz aylarının iyi sette ve yoğun geçtiğini hatırlattı. Oyuncu, “Yaz biraz yoğun geçti, setlerde. İlk ve Son ilk sezonunu bitirdik. İkinci sezon var ama biz yokuz! Sonra Bozburun’daydım. Orada nikahımızı hallettik” diye konuştu.

Oyuncu bu mesajı ile birlikte İlk ve Son isimli dizinin ikinci sezonunda yer almayacağını da ilk kez ifade etmiş oldu. Diziyle ilgili ikinci sezon için ön bilgi veren oyuncu, Nilüfer ve Cihan karakterlerinin öne çıkartılacağını ifade etti.

Dizideki terapi sahnesine yoğun ilgi olduğunu anlatan ünlü oyuncu, “Terapi dublajı çok ilgi gördü. Çok mutluyuz, ekibimizin gayet güzel bir gelişimiydi. Çünkü çok bilindik, alışıldık bir şey değil. O yüzden izleyicilerden de çok güzel yorumlar aldık” ifadelerini kullandı.

Evlilik konusunda sade bir tören yapmalarının çevrelerinden tepki görmediğini, imza işini halletmeleri gereken bir iş olarak gördüklerini ifade eden ünlü oyuncu, gülümseyen yüzüyle de gayet moralli olduğunu gösterdi .