Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci çok istedi, eşi Burak Yamantürk reddetti!

Özge Özpirinçci çok istedi, eşi Burak Yamantürk reddetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hamile Özge Özpirinçci için doğumda geri sayım başladı! Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Burak Yamantürk ile Bozburun’da sade bir nikah töreni ile evlenen Özge Özpirinçci, İlk ve Son dizisini çekerken de hamile olduğunu öğrenmişti.

Oyuncu yaz dönemini yoğun şekilde setlerde geçirdi. Salih Bademci ile BluTV’de yayınlanan İlk ve Son dizisinde başrolde yer alan oyuncu, şimdilerde ise kızının doğumunu heyecanla bekliyor… 6-7 hafta süresi kaldığını belirten oyuncu, geri sayıma geçmiş durumda.

Sağlığının çok iyi olduğunu ve kızının kendisini hiç yormadığını ifade eden oyuncu, dinlenmeye devam ediyor… Doğum sonrası bir süre çalışmak istemediğini anlatan oyuncu, İlk ve Son’u yapmadan doğurmak istemediği için yaz döneminde yoğun tempoya razı geldiğini anlattı.

Özge Özpirinçci, doğumdan sonra bir süre projelerde yer almak istemiyor. 1-2 yıl ara verebileceğini ifade eden oyuncu, “Bir süre çalışmak istemiyorum. Hatta o yüzden işler arka arkaya geldi. Hamile hamile sete gider oldum. Ama İlk ve Son’u yapmadan doğursaydım çok içimde kalırdı. Herhalde 1 sene oturmayı planlıyorum. Güzel proje gelirse ama belli olmaz” diyerek açık kapı da bıraktı.

Sosyal medyadan kızına Üzüm adını vermek istediğini yayınlayan Özge Özpirinçci, çevresinden bu isme pozitif yanıt alamadığı için mutsuz. Eşi Burak Yamantürk’ün de bu ismi reddettiği ortaya çıktı.

Oyuncu, isim konusunda şöyle konuştu: “Üzüm’e asla pozitif yanıt alamıyorum. Burak kesinlikle reddetti Üzüm’ü… Tabii ki benim de çok romantik bir düşüncemdi, olması çok zordu. Onun dışında birkaç isim var. Konuşuyoruz, değiştiriyoruz. Az kaldı, yüzünü görünce tam karar vereceksiniz diyorlar, bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

Oyuncu, arkadaşları ile bir arada yer alacakları bir düğün yapmayı da istediklerini ifade etti.