Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’yi sevinçten zıplatan sürpriz!

Özge Özpirinçci’yi sevinçten zıplatan sürpriz!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci, ekranlara en son Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinde oynadığı Bahar karakteriyle gelmişti. Oyunculuğuyla herkesin takdirini toplayan Özpirinçci, başarılı bir performans sergiledi dizi sonrasında uzun bir tatil çıkmıştı yaz sezonunda.

Sevgilisi oyuncu Burak Yamantürk ile birlikte Marmaris’e giden oyuncu, Eylül ayının sonuna doğru İstanbul’a döndü. Oyuncunun ilk işi ise iyice uzayan saçlarını kestirerek yeni bir görünüme kavuşmak oldu. Özpirinçci, şimdilerde yeni bir projesi olmamasının tadını çıkarıp sakin ve doğayla iç içe günler geçiriyor.

Sosyal medyayı etkin kullanan ünlü isimler arasında gelen Özge Özpirinçci’nin nasıl bir doğa aşığı olduğunu, hayvanları ne kadar sevdiğini bilmeyen yok. Özpirinçci, gittiği bir yerde ağaçların arasında sincapları görünce heyecandan ne yapacağını bilemez bir halde kalmış.

O anda çekilen fotoğrafını instagram’dan paylaşan oyuncu, minik sincapın görüntülerini de story’sinde paylaştı. Günün sürprizi olan bu durumla ilgili aşağıdaki paylaşımları yapan oyuncunun heyecanlı halleri dikkat çekiyor.

İşte Özge Özpirinçci’nin paylaşımları:

????

Özge Özpirinçci'yi sevinçten zıplatan sürpriz! 9

Özge Özpirinçci'yi sevinçten zıplatan sürpriz! 10 Özge Özpirinçci'yi sevinçten zıplatan sürpriz! 11