Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey! Sol Yanım dizisinin en büyük artısı bu 4’lü oldu!

Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey! Sol Yanım dizisinin en büyük artısı bu 4’lü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle yakında buluşması beklenen Sol Yanım dizisinden fragmanlar yayınlandıkça izleyicilerin merakı ve heyecanı da artıyor. Dizinin gençler arasında yeni bir akım başlatma iddiası da bulunuyor. Sol Yanım için seçilen genç oyuncuların iyi tercihler olduğunu hemen belirtelim.

Dizinin fragmanları iyi bir yapımın geldiğini ve genç izleyicilerden karşılık bulabileceğini de anlatıyor. En merak edilen noktalar ise senaryonun nasıl ilerleyeceği ve karakter ile oyuncu uyumunun iyi sağlanıp sağlanmadığı konusu olacak…

Yan karakterlerin öykülerinin de bu denklemde yer alması şart. İlgi çekecek sunum ile sahnelerin daha etkili şekilde gösterilmesi de çözüldü ise Sol Yanım dizisi için iyi reytinglerden söz edebiliriz. Ancak sadece oyuncu performansları artık bir dizinin ilerlemesi için yeterli değil. Star TV’de bunun en güçlü örneği var zaten. Babil dizisi, güçlü oyunculuklarla ve çok önemli isimlerle yola çıktı ama dizi 19. bölümde final yapmak durumunda kaldı.

Sol Yanım dizisinde başrol için tercih edilen 4 genç oyuncu da umut vaat ediyor. Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, bu 4 isme çok güvendiğini ve iyi seçimler olduğunu yazdı. İşte o yazıdan bir bölüm:

“Yemin’ dizisinin Reyhan’ı Özge Yağız’ın burada canlandırdığı Serra karakterindeki duruşunu, yaydığı enerjik havayı şimdiden çok sevdim mesela.

‘Rüzgârın Kalbi’nde Cenk rolüyle dikkatimi çeken, ‘Yeni Gelin’de Hazar olarak komediyle özdeşleşen Tolga Mendi de Selim karakteri için doğru seçim olmuş.

Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey! Sol Yanım dizisinin en büyük artısı bu 4'lü oldu! 8

En son ‘Elimi Bırakma’da Melis olarak izlediğimiz Cemre Baysel de tanıtımlardan göründüğü kadarıyla, cıvıl cıvıl neşeli bir duruşla gençlik dizisinin gereğine uygun performansta.

Ve dizideki favorim olan Emre Bey… ‘Burak’ karakterinde göreceğimiz oyuncunun performansı yine bir gençlik dizisi olan ‘Adı Efsane’de Kıvanç olarak çok iyiydi. ‘Elimi Bırakma’daki Arda’yı da, babasız büyümenin yarattığı ruhsal boşluğu, zenginlikten gelen şımarıklıkla birleştirerek canlandırmıştı. Eminim buradaki rolünü de, kendini daha da geliştirerek, karakteri başarıyla hissettirecek biçimde sunacaktır bize.”

Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey! Sol Yanım dizisinin en büyük artısı bu 4'lü oldu! 9