Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisi ortaya çıktı, kimi dalga geçti, kimi destek verdi!

Akıncı dizisi ortaya çıktı, kimi dalga geçti, kimi destek verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında yakında izleyicilerle buluşması beklenen Akıncı dizisinde yeni fragman yayınlandı ve sosyal medyada çok ilginç tepkiler ortaya çıktı. Şükrü Özyıldız, twitter hesabından da fragmanı yayınladı ve hayranlarına “Çok az kaldı” diyerek yakında ekranda olacaklarının bilgisini verdi.

Birçok dizi hayranı Hakan Muhafız dizisinden sonra süper kahraman hikayelerine temkinli yaklaşmaya başladı. Netflix’te Çağatay Ulusoy’un başrolündeki diziye yönelik eleştiriler de hatırlatıldı ve benzer bir durumun yaşanmaması temennisi yapıldı.

Bazı dizi hayranları ise bu tür bilim kurgu yapımlarına bir şans verilmesi gerektiğini, iyi işlerin de ortaya çıkartılabileceğine yönelik görüşlerini aktardı. Kimi hayranlan “Keşke ismi Mardin olsaydı, Batman’a rakip olurdu” diye espriler de yaptı.

Akıncı dizisine yönelik ön yargılı yorumlar ise bir hayli fazlaydı… Bir izleyici, “Komediyse komik, değil ise daha komik” diye yorum bıraktı.

Şükrü Özyıldız’ın canlandırdığı karakterin dua etmesine yönelik de çeşitli yorumlar yapıldı.

Bir izleyici, “Şu kıyafeti ve yola çıkmadan dua eden kahraman figürünü de gördüysek bence tamamdır. Kılıcı da unutmayalım bu zamanda kılıç önemli… O bilgisayarlardaki işletim sistemini de merak etmiyor değilim, Linux mu, Windows mu?” şeklinde yorum bıraktı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları bunu bun bir şaka olup olmadığını da sordu. Şükrü Özyıldız’ın birçok hayranı ise şans ve başarı dileklerinde bulundu.

Heyecanla diziyi beklediklerini belirten dizi tutkunları, “Yolun açık olsun” diye yorum bıraktı.

Akıncı dizisi ortaya çıktı, kimi dalga geçti, kimi destek verdi! 10 Akıncı dizisi ortaya çıktı, kimi dalga geçti, kimi destek verdi! 11 Akıncı dizisi ortaya çıktı, kimi dalga geçti, kimi destek verdi! 12 Akıncı dizisi ortaya çıktı, kimi dalga geçti, kimi destek verdi! 13