Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız, yeni dizisi ile sıçrama yapacak!

Özge Yağız, yeni dizisi ile sıçrama yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adını Sen Koy dizisinde ilk kez rol alan, ardından 2 sezondur devam eden Yemin ile yıldızını parlatan Özge Yağız, yeni bir yolculuğa daha çıkıyor.

Kanal 7’nin sevlien dizisi Yemin’de Reyhan olarak çok sevilen Yağız, sözleşmesi bittiği için yapıma veda etti. Instagram hesabından veda mesajı da paylaşan oyuncu, bu rol sayesinde büyük tecrübeler kazandı. Henüz oyunculuk yolculuğunun başında olduğunu anlatan Özge Yağız, Yemin dizisinin de kendisi için bir yuva olduğunu hatırlattı.

blank

Bu dizi sayesinde birçok insan kazandığını anlatan Özge Yağız, “Çok şükür sevginizi, desteğinizi hissederek yine sizler için çok güzel işlerin içinde olmak ümidiyle yalnızca anlaşmam bittiği için ayrılıyorum. İyi kötü bütün yorumlarınızla öğrettiğiniz, öğrettirdiğiniz için sonsuz teşekkürler” dedi.

Özge Yağız’ın şimdiki durağı ise Kuruluş Osman dizisi olarak söyleniyor. Henüz kesin bir açıklama yok. Ancak bazı iddialar var. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman’da rol alması beklenen Özge Yağız’ın hangi karakteri canlandıracağı ise henüz bilinmiyor.

blank

Özge Yağız’ın Kuruluş Osman dizisine başlaması durumunda büyük bir sıçrama yapacağı kesin.

Instagram hesabından Yemin dizisindeki arkadaşları ile birlikte fotoğraflarını yayınlayan oyuncu, hem üzgün hem de yeni bir yolculuğa çıkacağı için mutlu…