Ana sayfa Kim Kimdir? Özgü Kaya kimdir? Kimse Bilmez dizisi hayatının sınavı olacak!

Özgü Kaya kimdir? Kimse Bilmez dizisi hayatının sınavı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – atv’nin Haziran ayında ekrana getireceği yeni dizisi Kimse Bilmez’in ilk fragmanı yayınlandı. Keremcem hayranları büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ediyorlar.

Fragmanı yorumlayan izleyicilerin ise kadın başrol Özgü Kaya’yı tanıyamadıkları ortaya çıkıyor.

Dizide Keremcem ve Özgü Kaya başrolde. Ancak, izleyicilerin Özgü Kaya’yı bilmiyor. Yapılan yorumlarda “Kız çok güzel”, “Kızın güzelliği resmen büyüledi” gibi ifadeler var. Yani Özgü Kaya’nın izleyici tarafından pek tanımadığı ortaya çıkmakta…

Özgü Kaya kimdir?

Özgü Kaya, 1996 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nde devam ediyor. Kaya, ilk oyunculuk deneyimini Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in başrolünü paylaştığı Adı Efsane dizisinde Sibel Yılmaz olarak yaşadı.

Özgü Kaya kimdir? Kimse Bilmez dizisi hayatının sınavı olacak! 7

Özgü Kaya, geçtiğimiz sezon ise TRT1 ekranında yayınlanan Mehmetçik Kutül Amare dizisinde kendini gösterdi. Bu dizide Zeynep karakterine hayat veren Özgü Kaya için Kimse Bilmez dizisi geniş kitleler tarafından tanınmasını sağlayacak yapım olabilir.

Özgü Kaya’nın kariyeri için büyük önemi bulunan Kimse Bilmez dizisinin  yayın günü belli değil ama Haziran ayında ekranda olması kesin…