Ana sayfa Dizi Haberleri Özgü Kaya’nın bir sırrını rol arkadaşı Keremcem ağzından kaçırdı!

Özgü Kaya’nın bir sırrını rol arkadaşı Keremcem ağzından kaçırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde Ali Hüroğlu olarak izlediğimiz Keremcem, dizi için sıkı bir hazırlık sürecinden geçmiş.

Dizi TV’ye konuşan Keremcem, “Ali’nin karakter özelliklerinden dolayı bir sürü eğitime tabi tutuldum. Bunları da göreceksiniz diziyi seyrederken” diyerek yeni bölümlerde farklı yönleriyle izleyicinin karşısında olacağına değindi.

Partneri Özgü Kaya ile çok iyi anlaştıklarına değinen Keremcem, Kaya ile ilgili bir bilgiyi ağzından kaçırdı.

Keremcem, “Özgü Kaya ile çok iyi anlaştık. Çok tatlı. O da şarkı söylüyor biliyor musunuz bilmiyorum” diye konuştu ve Kaya’nın şarkıcılık yönünün de olduğunu ilk kez dillendiren kişi oldu.

Kimse Bilmez dizi setinde sıkı bir çalışma yapılıyor. Adeta geceli gündüzlü çalışmalarda ekibini uyumlu hali de dikkat çekiyor.

Keremcem, “Kimsede bıkkınlık yok bu da söyleyeyim bu da mutluluk veriyor bana” diyerek yoğun çalışmadan rahatsız olmadıklarına değindi.

Engin Hepileri dizideki karakterlerin doğru yere oturmasını arzu ettiklerine değindi ve şöyle konuştu:

Özgü Kaya'nın bir sırrını rol arkadaşı Keremcem ağzından kaçırdı! 7

“Ne yaptığımızı birbirimize hep anlatıyoruz. Karakterlerimizi doğru köşelere iyi oturtmaya çalışıyoruz. Burada yönetmenlerimizin çok büyük önemi var. Bütün bunları da ekip halinde yapmaya çalışıyoruz ki, en son ortaya çıkan şey önce bizi tatmin etsin ki, biz yaptığımız işle gurur duyalım. Sonra seyicilerimiz de bizim gördüğümüz yerden görür ve bizi beğenir diye umut ediyoruz. “