Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Palu ailesi gözaltına alındı! Müge Anlı’da sabırlar taşmıştı, sonunda beklenen oldu!

Palu ailesi gözaltına alındı! Müge Anlı’da sabırlar taşmıştı, sonunda beklenen oldu!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay

atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında günlerdir tüm Türkiye’nin şok içinde izlediği Palu ve Tanhal aileleriyle ilgili konuda önemli bir gelişme yaşandı.

Kocaeli Başsavcılığından Palu Ailesi ile ilgili gözaltı kararı çıktı. Canlı yayında İzmit’teki evde bulunan Havva, İsa ve Fatih Palu gözaltına alındı. Canlı yayın sırasında eve gelen ekipler, aileyi gözaltına alırken, aynı anda stüdyoda oturan damat Tuncer de suçların ortaya çıkacağını, kendisinin masum olduğunu söyleyerek yine sinirleri zıplattı. Eşi Emine de kocasını savunarak her şeyi ablasının üzerine atmaya devam etti.

KORKU FİLMİ GİBİ OLAYLAR, AÇIKLAMALAR…

Meryem Tanhal ve kızı Melike Tanhal’ın 10 yıl önce ortadan kaybolmasından sonra onu aramak için ekrana çıkan ailenin anlattıkları, komşuları, yakınları ve görgü tanıklarının da dahil olmasıyla adeta korku filmi gibi olaylar zinciri birlikte gelmişti.

Ölen Meryem Tanhal’ın oğlu Recep, yıllar önce çocuk esirgeme tarafından alınmış ve eniştesi ile yaşadığı evde onun işkencelerine maruz kaldığını, aç bırakıldığını belirtmişti. Enişte Tuncer, iddiaları reddetse de Müge Anlı, hem Recep’in hem de Tuncer ve Emine Ustael çiftinin kaçırıldığını söyledikleri oğullarında cinsel istismar olayının raporla belgelendiği ve o dönem bu olayın üstüne gidilmediği ortaya çıktı. Çocukların üzerinde iğne izleri olması da uzun süre programda konuşuldu.

Palu ailesi gözaltına alındı! Müge Anlı'da sabırlar taşmıştı, sonunda beklenen oldu! 8

Evde büyü olduğu gerekçesiyle tüm duvarları kıran, muska arayan ailenin, her yeri sirkeyle yıkayıp arabada yaşamaya başlamasından sonra, kaybolan Meryem Tanhal’ın ağaca bağlandığını, eziyete uğradığını söyleyen görgü tanıkları da ortaya çıktı. Daha sonra Tuncer’in gittiği köylerde, akrabalarının evinde, kız kardeşinin evinde de tuhaf olayların ortaya çıkmasına neden olduğu görgü tanıklarının iddiaları sonucu programda dile getirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü dosyayı yeniden açtı!

Pek çok kişi tarafından ‘sahte hoca’ olmakla suçlanan, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen ihbarlarla ifade edilen, bulunduğu ve gittiği her yerde birilerinin başına bir şeyler geldiği anlaşılan Tuncer’in hala sorgulanmaması da izleyenleri ekran başında meraklandırıyordu.

Üzerine bunca suçun iddia edilmesine karşın sürekli olarak herkese hakaret eden, inkar eden, başkalarını iftira ile bambaşka suçlarla suçlamaktan çekinmeyen Tuncer ile ilgili gelişme ise adeta yüreklere su serpti!

Kendi çocuğu ve baldızının çocuğunun istismara uğramasından sonra Tuncer de dahil evde bulunan erkeklerin sorgulanmamasına da şaşırdığını söyleyen Müge Anlı, günlerdir programda konuşulan ve pek çok kişinin aleyhinde ifadeler verdiği Tuncer’in hala cezasını çekmemiş olmasından dolayı herkesin düşüncelerini ortaya koyan bir konuşma yaptı.

Palu ailesi gözaltına alındı! Müge Anlı'da sabırlar taşmıştı, sonunda beklenen oldu! 9

Anlı “Türk adaleti önünde cezanı çekmelisin. Bu zamana kadar çekmediğin için rahatsın. Kimse yoğurdum ekşi demez ama bu kadar ifadeler, dosyalar… Bugüne kadar ifadenin alınmaması bundan sonra alınmayacağı anlamına gelmez. Bu ülkede bu konuyu takip edip vicdanı tek rahat olan kişi de sensin herhalde!”

Takipsizlik nedeniyle dosyanın kapandığı ve programda yaşananlardan sonra yeniden dosyanın açıldığını belirten Müge Anlı, Türkiye’nin farklı yerlerinde oluşan suçların aynı dosyada birleştirileceğini belirtti. Görgü şahitlerin yayına bağlanıp irtibatlı suçların aynı dosyada yer almasına da katkıda bulunduğunu söyledi.

Anlı, “Gündeme getirildi yeniden ve bütün bu suçlar irtibatlandırıldı, dosya yeniden açıldı, Tuncer bey her görgü tanığına iftira atacağına kendiyle ilgili suçlara yanıt verecek artık” diye konuştu.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin tüm ipuçlarını ele alıp değerlendirdiğini ifade eden Müge Anlı, herkesin içine su serpen gelişmeyi de vermiş oldu. Ekran başında günlerdir programı izleyenler, Tuncer’in gittiği hemen her yerde karıştığı olaylarla ilgili görgü tanıklarının ortaya çıkması, yanında kalan baldızı ve kızı Meryem Tanhal ile Melike’nin ortadan kaybolması, kendi oğlu ve baldızının oğlunun cinsel istismara uğradığı raporu sonrasında, kimi tanıkların da telefonla bağlanarak kahvelerine yemeklerine ilaç katıldığı iddiaları ekran başında herkesi rahatsız etmişti.

MERYEM TANHAL’A ORTADAN KAYBOLMADAN ÖNCE YAPILANLAR HER ŞEYİ ORTAYA KOYUYOR!

Müge Anlı, günlerdir konuşulan olayda dikkat çeken diğer bir noktanın da Meryem Tanhal, ortadan kaybolmadan önce kadına yaptırılan resmi işlemler oldu. Anlı şu bilgileri verdi:

“Meryem kaybolmadan önce Cumhuriyet savcılığına Tanhal ailesinden şikayetçi oluyor. Bankaya götürülüyor kredi çektiriliyor, kocasından kalan maaşının annesine verdirilmesi sağlanıyor. Eşinden tazminat parası da kalıyor. O para da Tuncer’e kalıyor. Bir de Tanhal ailesine suç duyurusunda bulunduruluyor. Bu da benim ididamdır ama sonrasında kadın öldürülüyor. Daha sonra bütün evler satılıyor, 5 ev satılıp haraç mezat yeniliyor. Bundan kim karlı çıkıyor! İşte ortada.”