Ana sayfa Kadın Haberleri Para için dizi yapanlara Didem Balçın’dan itiraz!

Para için dizi yapanlara Didem Balçın’dan itiraz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kimi oyuncular zaman zaman yaptıkları açıklamalarda dizilerde rol almayı mecburen seçtiklerini belirtiyor. Genellikle tiyatro ile meşgul olan bu oyuncular, dizilerde rol almayı sadece para kazanmak için yapılan bir aktivite olarak görüyor.

İşte böyle düşünen oyunculara Didem Balçın itiraz etti. Diriliş Ertuğrul ve ardından da Kuruluş Osman dizilerinde rol alan Didem Balçın, farklı düşünüyor.

Selcan Hatun olarak ekranda izlediğimiz oyuncu, dizilerde para için rol alan oyunculara şu sözlerle yanıt verdi: “Ama ben, para için, mutlu olamadığım şeyi yapamam. Bir yerden tatmin etmesi gerekiyor ruhumu. Senaryo ve rol güzelse, dizide oynamak tadından yenmez. Her bölüm, ayrı tiyatro oyunu gibi…”

Selcan Hatun karakterini de başarıyla canladıran oyuncu, rolünden çok memnun. Ayşe Arman’a konuşan Didem Balçın, karakteri ile iyi bir bağ kurduğunu şu sözlerle anlattı:

“Selcan Hatun, her sahnesi sınav gibi olan bir karakter. Çalışmadan sete gitmek imkansız. Ben böyle roller seviyorum. O zaman daha çok keyfine varıyorum mesleğimin.”