Ana sayfa Güncel Haberler Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez’e akıl almaz teklif!

Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez’e akıl almaz teklif!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medcezir’deki Mert Serez’den sonra Taner Ölmez’i üzen olaylar yaşandı! Taner Ölmez’in canlandırdığı her karakter birbirinden farklı. Bir oyuncu için bunun büyük bir zenginlik olduğu biliniyor. Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa olarak izlediğimiz Taner Ölmez, tiyatroda da etkin şekilde yer alıyor. Tiyatroyu hayatının en önemli işi olarak gören Taner Ölmez, dizilerde canlandırdığı birbirinden farklı karakterlerde de çok başarılı oldu.

Youtube’da katıldığı programda Bora Talat Oyacı’nın sorularını yanıtlayan Taner Ölmez, birbirine benzer rollerde yer almamak için direndiğini açıkladı. Taner Ölmez, benzer roller konusunda yapımcıların ısrarcı olmasına dikkat çekti ve kimi oyuncuların da kolaya kaçarak benzer rolleri sürekli canlandırdığını anlattı. Taner Ölmez, menajerlere de dikkat çekti ve bir oyuncuyu yanlış yöne doğru sürükleyebileceklerini söyledi.

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez'e akıl almaz teklif! 8

Taner Ölmez, şöyle konuştu: “Açıkça söyleyelim direniyorum. Medcezir bittikten sonra bana kaçta Mert geldi biliyor musun? Gittiğim yapım şirketlerinde anlattıklarında ‘ben bunu oynadım bunu’ diyorum. Anlattıkları aynı şeyler. Bunu biraz da yapımcılar yapıyor. Oyuncunun deli gibi suçu var. Çok kolaya kaçıyor. Ama yapımcıların da, menajerlerin de rolü var. Bunlar çok tehlikeli.”

Mucize Doktor dizisiyle büyük bir çıkışa imzasını atan Taner Ölmez, Türkiye’de geniş kitlelere yeniden ulaştı. Yurt dışında da dizinin yayınlandığı ülkelerde oyuncuya büyük bir hayranlık var.

Kariyerini şekillendirirken benzer roller oynamamaya çalışan Taner Ölmez, “Bunun için direniyorum, aynı işlerin içinde olmamak, farklı projelerin içinde yer almak için direniyorum. Bazen gücüm yetiyor, bazen yetmiyor. Ben de o tufaya düşüyorum. Ama elimden geldiğimce direnmeye devam edeceğim” açıklamasını yaptı.

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez'e akıl almaz teklif! 9

Oyunculuk hikayesinde kendisini 100 metreci olmadığını, uzun maraton koşucusu olduğunu ifade etti. Taner Ölmez, ufak adımlarla ama üzerine koyarak ilerlemek istiyor.

Mucize Doktor dizisi bittiğinde Taner Ölmez, hemen yeni bir rol canlandırmayı da istemiyor. Bir dizi bittikten sonra oyuncunun aynı rolü bir kez daha oynamasının akıllıca olmadığını ifade etti.

Taner Ölmez, film yapımcılarından da teklifler alıyor. Yaz ayında çekilecek olan otizmli hikayeleri için kendisine birçok teklif yapıldığını anlatan oyuncu, yapımcılara verdiği yanıtı da şöyle anlattı:

“Bunu yapmayın. Buna gireceğimi mi düşünüyorsunuz? Biraz düşünün, nasıl gireyim bunun içine? Başka bir şey istesenize benden…”

Taner Ölmez, yapımcıların ve menajerlerin henüz kendisini ve karakterini tanıyamadıklarını da sözlerine ekledi. Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.