Ana sayfa Dizi Fragmanları Paramparça dizisi romantizme doyuracak

Paramparça dizisi romantizme doyuracak

tarafından ker_def

PARAMPARÇA Dizisinde neler olacak?
Romantik sahneler damgasını vuracak.

HAZAL’DAN YANLIŞ ÜZERİNE YANLIŞ
Hazal’ın televizyona verdiği röportaj hem kendisini hem de etrafındakileri çok zor durumda bırakır. Hazal yaptığından pişman olur ancak hatasını telafi etmek isterken çok daha büyük bir hata yapar. Hazal yaşananlardan büyük bir hayat dersi alır.

DİLARA’NIN AŞK İTİRAFI
Dilara ve Harun’un birlikteliğinden şüphelenen Candan, Dilara’nın aşk itirafı ile sarsılır. Öte yandan Özkan da Hazal’ın yaptıklarından kendisini sorumlu tutar. Özkan, kendisini affetmesini istediği Hazal’dan hiç beklemediği bir yanıt alır.

ROMANTİZM DORUKTA
Cansu’nun ve Hazal’ın yaşadığı sıkıntıları gören Cihan ailenin tüm bireylerini aynı masa etrafında buluşturup yüzleştirir. Ardında Gülseren’e bir sürpriz yaparak onu şehir dışına götürür. Cihan’ın planı başkadır; bir ömür mutlu yaşayacağını düşündüğü Gülseren’e dizlerinin üzerinde evlilik teklif etme günü gelmiştir…

Yayın Günü: 23 Kasım Pazartesi
Yayın Saati: 20.00 / 42. Bölüm – Yeni Bölüm…

KÜNYE:

YAPIM: ENDEMOL TÜRKİYE
YAPIMCI: HÜLYA VURAL, GÖKHAN TATARER, H.HAKAN EREN
YÖNETİCİ YAPIMCI: ÖZLEM YURTSEVER
YÖNETMEN: ALTAN DÖNMEZ
SENARİST: YILDIZ TUNÇ, MURAT LÜTFÜ, METİN ALİ
MÜZİK: AYŞE ÖNDER
GENEL SANAT YÖNETMENİ: NİLÜFER ÇAMUR
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: VOLKAN ASLAN

OYUNCULAR:

NURGÜL YEŞİLÇAY (GÜLSEREN), ERKAN PETEKKAYA (CİHAN), BARIŞ FALAY (HARUN), EBRU ÖZKAN (DİLARA), CİVAN CANOVA (RAHMİ), CEMAL HÜNAL (ALPER), NURSEL KÖSE (KERİMAN), GÜNEŞ EMİR (SOLMAZ), TOLGA TEKİN (ÖZKAN), ALİNA BOZ (HAZAL), LEYLA TANLAR (CANSU), BURAK TOZKOPARAN (OZAN).