Ana sayfa Dizi Fragmanları Paramparça dizisinde namlunun ucundaki isim

Paramparça dizisinde namlunun ucundaki isim

tarafından ker_def

Paramparça 44. Bölüm Fragmanı

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay‘ın paylaştığı, Ebru Özkan, Barış Falay, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova, Tolga Tekin, Güneş Emir gibi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı
Paramparça sürpriz gelişmelerin yaşanacağı yeni bölümüyle 20.00’de Star’da.

44.blm…

Harun’un Gülseren kozu

Dilara’dan şirketin yönetimini devralan Cihan, uluslararası bir firma ile çok önemli bir ortaklığa imza atar. Cihan’ın bu başarısıyla deliye dönen Harun elindeki son kozları oynamaya karar verir. Harun için artık Gülseren ile tanışmanın vakti gelmiştir. Cihan’ın başarısıyla gurur duyan Gülseren ise Cihan’ı taşıyıp taşıyamayacağı endişesine düşer. İşe, dış görünüşünü değiştirmekle başlar.

Candan namlunun ucunda

Harun ile Dilara arasındaki aşkın gittikçe büyüdüğünü gören Candan, Harun’u durduramayacağını anlar ve oklarını Dilara’ya çevirir. Hedefinde Ozan ve Cihan vardır ancak Harun da Candan’dan gelecek kötülüğü fark eder. Harun kendi yöntemleriyle Candan’a unutamayacağı bir ders verir.
Dilara’nın hayatında biri olduğunu öğrenen Ozan, bu sır ismin peşine düşer ve hiç tahmin etmediği bir gerçekle yüzleşir.

Yayın Günü: 7 Aralık Pazartesi
Yayın Saati: 20.00 / 44. Bölüm – Yeni Bölüm…

KÜNYE:

YAPIM: ENDEMOL TÜRKİYE
YAPIMCI: HÜLYA VURAL, GÖKHAN TATARER, H.HAKAN EREN
YÖNETİCİ YAPIMCI: ÖZLEM YURTSEVER
YÖNETMEN: ALTAN DÖNMEZ
SENARİST: YILDIZ TUNÇ, MURAT LÜTFÜ, METİN ALİ
MÜZİK: AYŞE ÖNDER
GENEL SANAT YÖNETMENİ: NİLÜFER ÇAMUR
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: VOLKAN ASLAN

OYUNCULAR:

NURGÜL YEŞİLÇAY (GÜLSEREN), ERKAN PETEKKAYA (CİHAN), BARIŞ FALAY (HARUN), EBRU ÖZKAN (DİLARA), CİVAN CANOVA (RAHMİ), CEMAL HÜNAL (ALPER), NURSEL KÖSE (KERİMAN), GÜNEŞ EMİR (SOLMAZ), TOLGA TEKİN (ÖZKAN), ALİNA BOZ (HAZAL), LEYLA TANLAR (CANSU), BURAK TOZKOPARAN (OZAN).