Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid 112. yeni bölümde büyük sır ortaya çıkıyor!

Payitaht Abdülhamid 112. yeni bölümde büyük sır ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid, 13 Mart Cuma akşamı 112. yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.Son haftalarda senaryonun aksiyon dolu olması izleyicilerin eleştirilerinin azalmasını sağlamıştı. Yeni bölümde de aksiyon bol olacak.

Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hakan Boyav, Gürkan Uygun gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Payitaht Abdülhamid dizisinin 112. yeni bölümünden yeni görüntüleri videoda izleyebilirsiniz. Ayrıca diğer detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Zalman, özgürlüğü karşılığında İngilizlerin sırrını ayan eder. İngilizler isyan ve harplerde kullanılmak üzere belli yerlere silah gömmüştür. Halil Halid, silahların yerini gösteren haritanın peşine düşer.

Abdülhamid Almanlarla tren yolu anlaşmasını imzalar. Hechler ihaleyi almaya kararlıdır. Anlaşmanın iptal edilmesi için uğraşır.

Abdülhamid’in karşısına çıkar. Aksi halde gazetelerde haberler çıkacak, Abdülhamid ve paşalarına halkın itibarı azalacak ve isyan başlayacaktır. Zekiye Sultan saraya gelmiş, babasının Bidar’a olan mesafesini fark etmiştir.

Naime ise Zekiye’yi eskiden beri kıskanmaktadır. Varlığından rahatsız olur, hırçınlaşır. Bu arada Kemalettin Naime ile buluşmak, barışmak ister…