Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdulhamid 70. yeni bölüm fragmanı izle!

Payitaht Abdulhamid 70. yeni bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TRT1’in iddialı dizilerinden Payitaht Abdülhamid, 11 Ocak Cuma günü izleyicilerle 69. bölümüyle buluştu. Etkili sahnelerin yer aldığı bölümden sonra 18 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan 70. bölümden ilk görüntüler de gösterildil. Bülent İnal ve Özlem Conker’in başrollerinde yer aldığı dizinin 70. yeni bölümünde de heyecan dalgası yaşanması bekleniyor.Gürkan Uygun, Başak Daşman, Sedef Avcı, Güven Kıraç gibi önemli isimler dizinin kadrosuna bu sezon katılmıştı. En son katılan isim ise Yeni Gelin dizisinde canlandırdığı Afet karakteriyle dikkat çeken Ece İrtem oldu..

18 Ocak Cuma günü izleyicilerle buluşacak olan 70. ve yeni bölümünde neler yaşanacak? Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Peki 69. bölümde neler oldu? İşte yayınlanan son bölümde yaşananların detayı:

Abdülhamid, Tevfik Paşa’nın güvenirliğinden ve Fuat’ın hainliğinden emin olmak için dahiyane bir plan yapar. Tevfik Paşa’nın iftiraya uğradığı ortaya çıkar. Fuat ise bu kez Abdülhamid’in onu yakalamak için attığı yemi yutmuştur.

Halil Halid efsanesi sona ermek üzeredir artık. Halil Halid yolun sonuna geldiğinin farkında, kaderine teslim olmuştur… Ve ne yazık ki bir kurtuluş yolu gözükmemektedir…

Abdülkadir ve Naime’nin modaevine ortak olduğunu öğrenen Bidar’la Şivenaz arasında ipler iyice gerilir. Bidar çocuklarını Şİvenaz’ın pençelerinden kurtarmaya çalışırken, Şİvenaz ise Bidar’ı çok zor durumda bırakacak bir plan hazırlar.

Rothshild Şivenaz ve Fuat’a Devlet-i Ali’nin kalbi, Katim-i Esrar defterinin bulunması emrini verir. Vembery, Abdülhamid’in hususi önem verdiği bu deftere nasıl ulaşacağını öğrenince hemen harekete geçer.

Şivenaz ve Bidar arasındaki savaşın galibi kim olacak? Abdülhamid’e vasiyet gönderen Halil Halid ölecek mi? Abdülhamid yaptığı planla Fuat’ı nihayet suç üstü yakaladığında neler olacak?