Ana sayfa Sinema Gökhan Keser ve Selen Seyven’in Tatlı Bela’sı Fox TV ekranında

Gökhan Keser ve Selen Seyven’in Tatlı Bela’sı Fox TV ekranında

tarafından ker_def

Dizilerin yayında olmadığı bu günlerde özel televizyon kanalları Türk filmleriyle ekranlarını doldurmayı tercih ediyor. Bu filmlerden birisi de Tatlı Bela… Gökhan Keser,Serkan Kuru, Eren Pekgöz, Selen Seyven gibi önemli isimlerin yer aldığı 2018 yapımı Tatlı Bela filmi de ilk kez Fox TV ekranında olacak. Televizyonlarda ilk kez 16 Ocak Çarşamba günü gösterilecek olan filme ilginin nasıl olacağı merakla bekleniyor.

Tatlı Bela filminin tanıtım görüntülerini videodan izleyebilirsiniz. Cem Sürücü’nün yönetmen koltuğunda oturduğu, Selim Çirput’un senaryosunu kaleme aldığı romantik komedi türündeki Tatlı Bela’nın başrolünü Selena, Sen Benimsin, Atçalı Kel Mehmet gibi yapımlarla tanıdığımız Gökhan Keser üstleniyor. Filmde İzmirli oyuncuya Eda Erol, Selen Seyven, Serkan Kuru, Eren Pekgöz, Yıldırım Öcek ve Aslı Bankoğlu eşlik ediyor.

Filmin konusu ise şöyle:

Arda, Erdem ve Fırat çocukluktan beri birlikte olan üç arkadaştır. Üç kafadar sıradan hayatlarına devam ederken, bir gece kapılarının önüne bırakılan bir bebekle birlikte hayatları bir anda değişecektir. Ela bebeğin kime ait olduğunu bulmaya çalışan Arda, Fırat ve Erdem bir yandan rutin hayatlarına devam etmeye çalışırken, bir yandan da hayatlarında ilk kez aldıkları bebek bakıcılığı sorumluluğu yüzünden komik durumlara düşerler.

Bu durumu yakın çevrelerine izah etmeye çalışan üç kafadar, diğer yandan da bebeğin kimin bebeği olduğu sorusuna cevap bulmaya çalışırlar. Üç kafadarların takım beyni sayılan Arda ise, Ela bebek sayesinde tanıştığı Seren’le yeni bir aşk rüzgarına yelken açarken, minik Ela’nın hiç kimsenin tahmin etmediği hayat hikayesi ile gerçekler ortaya çıkınca herkes büyük bir şok yaşayacaktır.