Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid 84. bölüm fragmanı yayınlandı!

Payitaht Abdülhamid 84. bölüm fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

TRT1’in sevilen dizilerinden Payitaht Abdülhamid 26 Nisan Cuma akşamı 83. bölümüyle ekrandaydı. Bülent İnal, Özlem Conker, Can Sipahi, İlker Kızmaz, Duygu Gürcan, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Gurkan Uygun, Hakan Yufkacıgil, Başak, Daşman, Sedef Avcı, Güven Kıraç gibi önemli isimleri bünyesinde bulunduran dizinin 84. yeni bölümü ise 3 Mayıs’ta izleyicilerin karşısında olacak.

Heyecan ve mücadelenin bitmediği Payitaht Abdülhamid dizisinin 84. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İlk detayları videodan öğrenebilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid 83. bölümde neler yaşanmıştı?

Abdülhamid kendisine düşman olan eski vekilleri yakalamayı başarmış, Rothshild’in tertibini çökertmiştir. Rothshild vakit kazanmak için Paris’te yapılacak kongreyi ertelemek ister ama Sabahattin Jön Türk kongresini toplamaya kararlıdır.

Halil Halid ve adamları heroinin dağıtımını engellemek için bir yol bulurlar. Kaçırılan kimyageri kurtarmak için de ellerine bir koz geçer. Naime ve Akif hakkında gazetede çıkacak habere son anda Mehmet Selim engel olur. Ancak bu hadise sonucu Naime’nin arası ailesiyle iyice gerilir.