Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizinde izleyiciyi sevindiren son karar!

Payitaht Abdülhamid dizinde izleyiciyi sevindiren son karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Payitaht Abdülhamid dizi ekibi yeniden çekimlere başladı. Bu mutlu haber dizinin hayranlarını memnun edecek. Geçtiğimiz hafta dizinin oyuncuları youtube programında buluşmuştu. Programda Bahadır Yenişehirlioğlu, yeni senaryoları göstermiş ve çalışmaları sürdürdüğünü söylemişti.

Payitaht Abdülhamid dizisinde 2,5 ay aradan sonra yeniden çekimlerin başlaması tüm ekibi de mutlu etti. Bülent İnal, sette çalışmayı çok özlediğini belirterek yeniden diziye dönmekten mutlu olduklarını belirtti.

Pandemi nedeniyle dizinin setinde önlemler alındı. Sette çekimler başladı ve 117. yeni bölüm tamamlanacak. Senarist Uğur Uzukok, senaryoda koronavirüs pandemisi nedeniyle bazı düzenlemeler yaptı. Bazı oyuncuların sahneleri azaltıldı.

119. bölümle birlikte Payitaht Abdülhamid dizisi 4. sezon finalini yapacak. 3 bölüm çekecek olan dizinin ekibi Ağustos ayına kadar ara verecek.

Ağustos ayında çekimlere yeniden başlayacak olan Payitaht Abdülhamid dizisinde 5. sezonun ise Eylül ayında başlaması bekleniyor.