Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisi çıtayı iyice yukarıya çıkardı!

Payitaht Abdülhamid dizisi çıtayı iyice yukarıya çıkardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4. sezonuyla TRT1 ekranında yolculuğuna devam eden Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölümlerinin ara vermeksizin devam etmesi, yapımın ne kadar hazırlıklı olduğunun da göstergesi. Koronavirüs salgınında birçok dizi setleri bıraktı ve stoklar da hızla tükendi.

TRT’nin kurumsal kararıyla tüm TRT dizileri de set bıraktı ama stokların iyi olması yapımların da devam etmesini ve izleyicilerin takdirini kazanmasını sağladı.Bu süreçte TRT dizilerinin çok iyi bir sınav verdiğini de belirtmek lazım. Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hakan Boyav ve Gürkan Uygun’un başrollerinde yer aldığı diziye en son Cem Özer de katılmıştı.

Payitaht Abdülhamid dizisi çıtayı iyice yukarıya çıkardı! 7

Son aylarda diziye yönelik senaryo eleştirilerinin yerini takdir ifadelerinin aldığını sosyal medyada paylaşılan yorumlardan görebilirsiniz. Yapımın, her geçen hafta çıtayı yükselttiğini ve çok başarılı bir çizgide ilerlediğini belirten izleyici yorumlarını da sosyal platformlarda görebilirsiniz.

Bir dizi hayranı diyor ki; “Çıtayı git gide yükseltiyorsunuz. Muhteşem bir bölümdü soluksuz izledik. Oyunculara, ekibe, yönetmene, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler Payitaht ailesi….”

Bir başka dizi hayranı ise “Ben hiçbir diziyi bu kadar severek izlemedim” diyerek hayranlığını belirtiyor.Ayrıca setlere ara verilmeden önce yapımın ne kadar önden gittiği de bu günlerde yayınlanan stok bölümleri ile ortaya çıkınca, izleyiciler de bu duruma bir hayli şaşırdı.