Ana sayfa Sosyal Medya Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölümde bir sürpriz var!

Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölümde bir sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisinin ünlü isimleri Youtube sohbetinde buluştu. Hakan Boyav’ın yanı sıra Cem Uçan, Taner Ertürkler, Kaan Turgut ve dizinin yönetmeni Doğan Ümit Karaca programda yer alan isimlerdi.

Taner Ertürkler, dizinin yeni bölümlerinde bir sürpriz olduğu bilgisini paylaştı.Ertürkler, “Yeni bölüm senaryoda bir sürpriz var. Aldım tiyoları. Yeni bir şey var, sürpriz olsun Payitaht hayranlarına” diye konuştu. Taner Ertürkler, bu sürprizin kendisinin canlandırdığı Selim karakteri ile ilgili.Ancak ünlü oyuncu detay vermek istemedi. Dizinin ekibinin Mayıs sonu itibariyle yeniden sette buluşarak çekimlerin yeniden başlayacağı da ortaya çıktı.

Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölümde bir sürpriz var! 7

Oyuncuların rollerinden çıkamaması durumunun profesyonellik olmadığının altını çizen Taner Ertürkler, 2000’li yıllarda iki dizide bir anda yer aldığını belirterek anısını paylaştı.

TRT1’de yayınlanan 7 Numara isimli dizide Evren isimli fakir bir genci canlandıran ve komedi performansı sergileyen Taner Ertürkler, haftada 2 gün bu dizinin setinde yer alıyordu.

Ertürkler, aynı dönemde haftanın 4 günü ise Kayseri’de çekilen Zalim dizisinde çalıştığını anlattı. Ciddi bir dram yapımı olan Zalim dizisinde dram ağırlıklı rol yapan oyuncu, sonra uçağa binim yeniden 7 Numara dizisinde komedi karakterine büründüğünü anlattı.

Taner Ertürkler, “Oyuncular için bu kadar çeşitlilik çok güzel bir şey. Yaşadığım dönemlerde çok güzel, fakat yorucu oluyor. Beğenilir mi, beğenilmez mi diye kendi içinizde çatışma olabiliyor. Bu da bir oyuncu olarak beni yoruyordu” diye konuştu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.