Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında bu nasıl bir puan herkes hayret etti!

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında bu nasıl bir puan herkes hayret etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada yarışması, hafta için izleyicilerle Fox TV’de buluşmaya devam ediyor. Zuhal Topal’ın zaman zaman eğlenceli sunumu, zaman zaman verdiği puanlar gündem oluyor. Birinciyi belirleyen asıl etken de Zuhal Topal’ın verdiği puanlar olmakta.

Ancak bir de kayınvalideler arasında müthiş bir puan savaşı var… Yemeklerin lezzeti, gelinin sergilediği emek hep ikinci planda. Varsa yoksa kim kime kaç puan verdi… Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında yeni hafta 18 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan bölümle başladı. Yine puanlama çok konuşulacak. Fatoş gelinin Kayınvalidesi Halime hanımın verdiği 5 puan, 19 Mayıs Salı günü yayınlanacak yeni bölümde yine çok konuşulacak.

Pazartesi günü günü hanımın eksik menüsü nedeniyle 3’ten az puan verme hakkı doğdu. Zuhal Topal, “Siz bu hakkı kullanmayabilirsiniz. Kullanıp, kullanmamak sizin inisiyatifinizde” diyerek yönlendirme yaptı.

Halime hanım eksik menüye 5 puan verince, diğer kayınvalideler şoke oldu. Zuhal Topal ise Salı günkü programın fragmanında “Gelinim bugün yarışıyor diye yapmadın mı?” diye sordu. Halime hanım ise “Yapmadım” yanıtını verdi.

Sofrada ise Halime hanıma verdiği 5 puanın hesabını diğer kayınvalideler soracaklarını gösteren tavırlar sergiledi.Bakalım gelin Fatoş hanımın yemekleri ve çabası yine bir puan kavgası yüzenden hiçe sayılacak mı?

Videodan ZuhalTopal’la Sofrada 19 Mayıs Salı 407.bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.