Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisinde beklenen karar alındı!

Payitaht Abdülhamid dizisinde beklenen karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in sevilen dizilerinden Payitaht Abdülhamid 4 sezondur ekranda yer alıyor. ES Yapım imzalı dizide iddialı isimler yer alıyor. Bülent İnal, Özlem Conker, Gürkan Uygun, Bahadır Yenişehirlioğlu, Cem Özer, Can Sipahi, Gülsim Ali, Cem Uçan gibi önemli isimler dizinin kadrosunda bulunuyor.

Stokları fazla olduğu için Payitaht Abdülhamid dizisi diğer yapımlardan daha şanslıydı. TRT, koronavirüs salgını nedeniyle, Mart ayının ortasında kurumsal karar alarak tüm dizi setlerini durdurdu. Payitaht Abdülhamid 1 ay sonra 10 Nisan Cuma günü yayınlanan 116. bölüm ile ara verdi.

Dizi 1 aydan fazla süredir izleyici ile buluşamıyor. Ancak beklenen karar alındı. 4. sezon burada bitmedi. Yeni bölümlerin çekimlerinin yapılması kararı alındı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizi ekibi Mayıs sonu itibariyle yeniden sette buluşacak ve çekimler başlayacak. 4. sezondan kaç bölüm daha yayınlanacak henüz bilinmiyor.

Cuma akşamları kendisine has bir izleyici kitlesi bulunan Payitaht Abdülhamid dizisi, 5.sezonda da yine izleyici ile buluşmaya devam edecek.