Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da Taner Ölmez’in tüyleri diken diken eden favori sahnesi

Mucize Doktor’da Taner Ölmez’in tüyleri diken diken eden favori sahnesi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Mucize Doktor dizisinin unutulmaz sahnesi ekrana kilitlemişi! Taner Ölmez, kendisini çok etkileyen o sahneyi ilk kez açıkladı… Son dönemde oynadığı otizmli cerrah rolüyle çok konuşulan Taner Ölmez, Mucize Doktor dizisindeki Ali Vefa rolüyle gündemde kalmaya devam ediyor. Koronavirüs nedeniyle ara verilen Fox TV’nin sevilen dizisi, tekrarlarıyla ekrana gelirken, Taner Ölmez de Türsak’ın Youtube kanalı üzerinden yayınlanan ve Bora Talat Oyacı ile bir söyleşi gerçekleştirdi.

Ölmez, dizideki rolüyle ilgili pek çok soruya samimi yanıtlar verirken, ekranda ilk kez savant sendromlu otizmli bir kişiyi canlandırmakla ilgili duygularını da paylaştı. Taner Ölmez, toplum içinde Ali Vefa gibi olan insanlara, özellikle çevresindeki kişilerin bakışını olumlu anlamda değiştirmeyi çok önemsediğini belirtti.

Ali Vefa, hemen aşık olsun istememiş… Bu arada hemen her dizide konunun bir süre sonra aşka bağlandığına dikkat çeken Taner Ölmez, Ali Vefa karakterinin de aşık olmasını istediğini ama bunun doğru zamanda gerçekleşmesi için çaba sarf ettiğini aktardı.

Taner Ölmez, “Ne olur bu çocuğu benim elimden almayın diyordum. Hemen sizin istediğiniz şeyler olmasın, benim istediğim şeyler olsun. Ufak ufak, yavaş yavaş açayım. Böyle olmaz ki…” ifadesini kullandı.

Mucize Doktor'da Taner Ölmez'in tüyleri diken diken eden favori sahnesi 7

Tüyleri diken diken eden o sahne, Taner Ölmez’in de favorisi…

İzleyicilerden gelen soruları da yanıtlayan Ölmez, en sevdiği Nazlı ve Ali Vefa sahnesi ile ilgili olarak “Dans sahnesi” yanıtını verdi.

Mucize Doktor dizisinde herkesin heyecanla izlediği dans sahnesi, 15. Bölümde ekrana gelmişti. Nazlı ve Ali Vefa, hastane çalışanlarının bir araya geldiği davette dans etmişti. Nazlı, Ali Vefa’yı dokunmadan dans etmeye ikna etmiş ve bu sahne izleyenler tarafından da ilgiyle izlenmişti.

Sosyal medyada da çok konuşulan sahne, Youtube üzerinden şu ana kadar 3 milyon 800 bine yakın kez izlendi.

Binlerce yorum alan dans sahnesi son derece samimi, duygusal ve romantik bir sahne olarak hafızalara yerleşirken, izleyenleri hem gülümsetip hem de ağlatmıştı.

Nil Karaibrahimgil’in ‘Bu mudur?’ isimli şarkısı eşliğinde dans eden Ali Vefa ve Nazlı’nın bu sahnesini izleyenler, yorumlarında, tüylerinin diken diken olduğunu, ikilinin hiç dokunmadan yaptıkları bu dansı biraz hüzünle ama gülümseyerek izlediklerini belirten yorumlar yapmışlardı.

Birbirlerini dokunmadan seven Ali Vefa ve Nazlı’nın aşkı, şimdilik ara vermiş olsa da Mucize Doktor dizisini izleyenlerin gelişmeleri heyecanla beklediği konular arasında.

İşte o sahne: