Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid dizisinde hain tuzak!

Payitaht Abdülhamid dizisinde hain tuzak!

tarafından ker_def

Payitaht Abdülhamid 107. Bölümüyle 7 Şubat Cuma Akşamı TRT1’de hayranları ile buluşacak. Dizinin 107. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. 4. sezonuyla yolculuğuna devam eden, reytingleri ile de TRT1’i memnun eden Payitaht Abdulhamid dizisinin 107. bölümünden önemli detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Her bölümü merakla ve heyecanla beklenen sevilen dizi “Payitaht Abdülhamid”in yeni bölümünde neler olacak? Zalman darphane baskınıyla Osmanlı’yı ve Abdülhamid’i dize getirmeyi planlamıştır. Darphane kuşatılır. Zalman darphanede Osmanlı’nın para gücünü yok etmeye çalışırken durumu bilen İngilizler de dış borçların ödenmesi için baskı yapar.

Abdülhamid bu cendereden kurtulup düşmanını yakalamayı başarabilecek midir? Halil Halid, Yanık’ın adamı Panait’i alınca Yanık da Tatar’ı kaçırır. Halil Halid‘ler Tatar’ı kurtarmaya çalışırken hain bir tuzağa doğru çekilirler.

Cemile kuyuda son nefesini vermek üzereyken, Bidar her şeyi Abdülhamid’e anlatır. Abdülhamid, Bidar ve Naime’nin Cemile’nin kocasıyla ilgili yaptıklarından haberdar olduğunu öğrenince son derece öfkelenir. Abdülhamid’le arası henüz ısınmamışken, şimdi büsbütün açılan Bidar ne yapacak?

İşte 107. bölümden ilk görüntüler:

Blavatsky ‘nin de olayların içinde olduğunu öğrenen Abdülhamid, ona nasıl bir ceza verecek?
Düştükleri tuzak Halil Halid ve adamlarının sonunu mu getirecek? Ahmet Paşa ve İsmail Hakkı kısıldıkları mahzende ölecek mi? Abdülhamid sonunda Zalman’ı yakalayacak mı?