Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisinde soru işareti Gürkan Uygun ve yeni sürprizler

Payitaht Abdülhamid dizisinde soru işareti Gürkan Uygun ve yeni sürprizler

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 4 sezondur devam etmekte olan Payitaht Abdülhamid dizisi, 2020-2021 sezonunda izleyicilerle yeniden buluşmak için Pazartesi gününden itibaren çalışmalara başlıyor. Bülent İnal, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gürkan Uygun, Hakan Boyav ve Özlem Conker’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezonu merakla bekleniyor.

Cuma akşamları yayınlanmakta olan dizisinin hatırı sayılır bir izleyici kitlesi bulunuyor. Dizinin yeni sezonu için yeni karakterler ile sürpriz yapılacak. Ancak kafaları da karıştıran bir başka detay var. Gürkan Uygun’un canlandırmakta olduğu Halil Halid karakteri yeni sezonda yer alacak mı?

TRT1’in bir diğer iddialı dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’da Gürkan Uygun yine başrolde bulunuyor.
Oyuncu, dizide Nizârî-İsmaili Devleti’nin ve Haşhaşî fedai grubunun kurucusu olan Hasan Sabbah rolünde yer alacak. Fragmanlarda da etkileyici performansı ile göz dolduran Gürkan Uygun, bu durumda Payitaht Abdülhamid’e devam etmeyecek mi? Yoksak iki dizide birden mi yer alacak?

Her iki yapım da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor ve Gürkan Uygun’un iki farklı karakter ile farklı dizilerle izleyici karşısına çıkması ilginç bir deneyim de olabilir. Payitaht Abdülhamid’in sürpriz karakterlerini kimlerin canlandıracağı da ortaya çıktı.

Hakan Bilgin (Kristafor Mikaelyan), Cansu Fırıncı (İzak Fernandez), İsmail Hakkı Ürün (Komiser Aziz Baba), Yılmaz Meydaneri (Sadrazam Ferit Paşa), Burak Haktanır (Eskidarlı Vahap), Mehmet Korhan Fırat (Tatavlalı) olarak dizinin 5. sezonunda yer alacak.