Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret’e katılan Yurdaer Okur dizilerden yana şanslı, izleyici daha da şanslı!

Kefaret’e katılan Yurdaer Okur dizilerden yana şanslı, izleyici daha da şanslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yurdaer Okur, müthiş bir karakter oyuncusu. Diziler konusunda da o kadar şanslı ki, birbirinden farklı ve özel rolleri canlandırma fırsatı elde ediyor. Her rolünü de başarıyla canlandıran oyuncu, tecrübesi ve ortaya koyduğu izleyiciyi tatmin eden karakterler ile göz dolduruyor.

Usta aktör, son dönemde o kadar farklı karakterlere hayat verdi ki, bu da kendisi adına büyük bir gurur ve başarı olarak hanesine yazıldı. Kariyerinde o kadar çok proje ve karakter var ki, saymakla bitmez.

Karadayı dizisindeki Savcı Turgut olarak akıllara yazılan, kötü adam karakterleri gibi iyi adamları da zaman zaman canlandıran ünlü oyuncu her rolünü akıllara kazıyacak bir birikimi de ortaya koyuyor.

Kefaret'e katılan Yurdaer Okur dizilerden yana şanslı, izleyici daha da şanslı! 8

Yeter dizisinde Yekta, Alija’da Aliya İzetbegovic, Hakan Muhafız’da Kemal Erman, Nöbet dizisinde Barış Kalender, Sevgili Geçmiş’te Tekin Malik, Kuruluş Osman’da Balgay karakterleri ile son 5 yılda birbirinden çok farklı karakterlerle ekranda yer aldı.

Kefaret'e katılan Yurdaer Okur dizilerden yana şanslı, izleyici daha da şanslı! 9

Her rolünü de hatırlanacak bir performans ile izleyiciye sunan Yurdaer Okur, bu sefer de Kefaret isimli diziyle izleyici karşısına çıkacak. Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay’ı buluşturan Fox TV dizisine katılan Yurdaer Okur hayranlarını heyecanlandırdı.

Oyuncu, Nurgül Yeşilçay’ın canlandıracağı karakterin kocasını oynayacak.