Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid ihtiyacı olduğu dopingi aldı!

Payitaht Abdülhamid ihtiyacı olduğu dopingi aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 4. sezonuyla TRT1 ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Payitaht Abdülhalid, kemik bir izleyici kitlesine hitap etmesine rağmen yavaş yavaş da düşüş sergilemekteydi.

Bu düşünün en önemli sebeplerinden birisi de artık hikayenin izleyenleri tatmin etmemeye başlamasıydı. Dizinin hayranları sosyal medyada son dönemde eleştiri üstüne eleştiride bulundu.

Artık diziye hareket katacak, yeni şeyler yapmak, yeni sözler söylemek zaruri bir hal almıştı. Bülent İnal, Özlem Conker,Bahadır Yenişehirlioğlu, Hakan Boyav ve Gürkan Uygun’un başrollerinde yer aldığı diziye 4 yeni karakter katıldı.

Bu sayede hikaye yeni bir heyecan kazandırıldı hem de izleyicilerin merakı tazelendi. Cem Özer’in yanısıra, Burç Kümbetlioğlu, Faik Ergin ve Tuğçe Kumral artık Payitaht Abdülhamid’in başarısı için terk döküyor.

Cem Özer “William Hechler”, Burç Kümbetlioğlu “Albay Albert Goldshmit”, Faik Ergin “Robert” ve Tuğçe Kumral “Zekiye Sultan” karakterlerine hayat veriyor. Bu dört karakter hikayenin de yenilenmesi bakımında önemli bir sınav verecek.