Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin final yapması Özge Özipirinçci için büyük bir kapı açtı!

Kadın dizisinin final yapması Özge Özipirinçci için büyük bir kapı açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinin 3. sezonunun başlarında sorunlar kendini göstermeye başlamıştı. Her şeyden önce hikayenin bel kemiği olan iki karakterin Hatice ve Sarp, ayrılıkları hiç de iyi olmadı. Hem Bennu Yıldırımlar hem de Caner Cindoruk, Kadın dizisinde büyük bir yere sahipti.

Bu iki karakterin ayrılığı sonrasında Özge Özpirinçci adeta tek başrol oyuncusu gibi kaldı. Bir de Bahar karakteri artık o kadar acınacak bir noktaya getirilmişti ki, izleyiciler için Bahar gerçek hayatta olamayacak kadar karikatürize bir hale sokulmuştu.

Özge Özpirinçci’nin de 3.sezon boyunca yapımdaki rolden rahatsız olduğu, ayrılmak istediği biliniyordu. Dizi Mayıs ayına kadar gidemeyeceği için de Şubat başında final yaptırılarak herkes rahat bir nefes aldı.

Bahar’ı üzerinden atıp zincirlerini kıran Özge Özpirinçci de artık yeni rollerde kendisini gösterebilir. Bunun için fırsat da ayağına geldi. Netflix imzalı 8 bölümlük dizide başrolde yer alacak olan Özpirinçci’ye sevgilisi Burak Yamantürk de eşlik edecek.

Çağan Irmak gibi bir ustanın yöneteceği dizinin senaryosunu da Ece Yörenç yazıyor. Kadın’ın bitişinin Özge Özpirinçci için ne kadar önemli olduğunu yer alacağı yeni projenin detayları anlatmaya yetiyor.