Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisi beklenenden daha çok ses getirecek

Yeni Hayat dizisi beklenenden daha çok ses getirecek

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Serkan Çayoğlu hayranları bu aralar çok mutlu. Geçen sezon Halka dizisinde rol alan başarılı oyuncu, 2020 yılında bu sefer yepyeni bir rolle takipçilerinin karşısına çıkacak. Kanal D ekranında yayınlanacak olan Yeni Hayat dizisi, merak ve heyecanı artırdı.

Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da büyük bir hayran kitlesi bulunan Serkan Çayoğlu, Bodyguard filminden esinlenilen ama kendisine ait bir hikayeyi anlatacak olan Yeni Hayat’a sıkı hazırlandı. Ekstra spor yaparak kısa sürede fazla kilolarından kurtulan oyuncu fit bir hale geldi.

Çarpışma dizisindeki Cemre olarak akıllarda takılı kalan, performansı ile göz dolduran Melisa Aslı Pamuk da bir sezon boşta durduktan sonra Yeni Hayat ile kariyer yolculuğunda altın bir fırsat elde etmiş oldu.

Yeni Hayat dizisi beklenenden daha çok ses getirecek 7

Son dönemin başarılı çocuk oyuncusu Nisa Sofiya Aksongur ile yükseliş trendindeki Nilperi Şahinkaya, dizinin önemli isimleri arasında. Bir de Hayat Şarkısı dizisinde izlemeye doyum olmayan performansıyla Tayanç Ayaydın’ın Yeni Hayat’a katılması çok önemli bir artı oldu.