Ana sayfa Sosyal Medya Şükran Ovalı ve Caner Erkin’den aşkın pozu…

Şükran Ovalı ve Caner Erkin’den aşkın pozu…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Şükran Ovalı ve Futbolcu Caner Erkin çifti, 2017 yılının Ocak ayında dünyaevine girmişlerdi. Şükran Oval’ı bu mutlu evlilikten 2018’in Ağustos ayında kızı Mihran Ela’yı dünyaya getirmişti. Çiftin evliliklerine mutluluk katan Mihran Ela, geçtiğimiz günlerde 2 yaşını doldurdu.

Ovalı, Mihran’ı dünyaya getirdikten sonra bir kaç dizide konuk oyuncu olarak yer aldı ancak uzun süreli bir dizide oynamadı. Vatanım Sensin ve Ufak Tefek Cinayetler’de kısa bir süre oynamıştı. Son olarak ise geçtiğimiz Salı akşamı Star TV’de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinde rol aldı oyuncu.

Ovalı, geçen yıl ise Evlat isimli bir oyunla tiyatro sahnesine çıkmaya başlamış fakat pandemi sürecinde oyuna ara verilmişti. Yeniden oynanması ile ilgili gelen güzel haberlerin ardından Şükran Ovalı dizi setlerine değil ancak tiyatroya dönüyor.

Oyuncu, Futbolcu eşi Caner Erkin ile mutlu evliliğini sakin ve gözlerden uzak sürdürüyor. İkili en son Songül Öden ve Arman Bıçakçı’nın Temmuz ayında yapılan nikah törenlerine katılmışlar, sonrasında Alaçatı’da görülmüşlerdi.

Şükran Ovalı, eşiyle çekilen bir fotoğrafını fazla yorum yapmadan kalp, nazar boncuğu, gök kuşağı ve kelebek emojileri ile instagram sayfasından paylaştı. İkilinin aşk pozunu aşağıda görebilirsiniz…

????????????????

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'den aşkın pozu... 7