Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil, sınır tanımayan doktor Firuze olarak yeni dizide çok farklı bir ruhla izleyici karşısına çıkacak!

Pelin Akil, sınır tanımayan doktor Firuze olarak yeni dizide çok farklı bir ruhla izleyici karşısına çıkacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında büyük bir iddia ile başlayan ama güçlü reytingler elde edemeyen Barbaroslar dizisinde Isabel karakterini canlandıran Pelin Akil, ilk sezon finalinden önce projeden ayrılmıştı. Oyuncu daha sonra da Oktay Kaynarca’nın hem başrolünde yer aldığı hem de yapımcısı olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosuna katıldı.

Daha önce de Oktay Kaynarca ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde birlikte izlediğimiz Pelin Akil, yeni hikayede çok farklı bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni sezonun en iddialı atv dizilerinden birisi olması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin hikayesinin çok özel olduğu gelen bilgiler arasında.

Çekimlerine Özbekistan’da başlanan yeni dizide Firuze karakteri ile izleyeceğimiz Pelin Akil, sınır tanımayan doktorların yaşantısına ve dünya görüşüne yönelik bir karakter ile izleyici karşısına çıkacağı için de oldukça heyecanlı.

Pelin Akil, sınır tanımayan doktor Firuze olarak yeni dizide çok farklı bir ruhla izleyici karşısına çıkacak! 8

Oyuncu yeni dizisinde çok farklı ve izleyicilerin pek de dizilerde tecrübe etmedikleri bir karakteri canlandırıyor. Yeni dizinin çekimleri hakkında bilgiler veren Pelin Akil, “Özbekistan’dan geldim, sonra set devam etti. Bayağı koşturmaca devam ediyor. Set güzel, yorucu ama çok derin ve çok güçlü bir senaryosu var. O yüzden çok heyecanlıyım. Karakterimi de çok seviyorum” diye konuştu.

Firuze karakterinden de bahseden oyuncu, şunları söyledi: “Sınır tanımayan doktorlardan Firuze. Ama sınır tanımayan derken, her şeyi yapabilecek bir kadın değil. Uluslararası sınırların dışına çıkan, mezhep, din, dil ayrımı yapmaksızın görevde bulunma aşkıyla yanıp tutuşan bir kadın. Aynı zamanda da kocasına çok aşık. Hikaye bir sürü yerlere gidiyor. O yüzden çok fazla bahsetmek istemiyorum.”

Pelin Akil, sınır tanımayan doktor Firuze olarak yeni dizide çok farklı bir ruhla izleyici karşısına çıkacak! 9

Oktay Kaynarca ile de çalışmanın çok güzel olduğunu belirten oyuncu, daha önce de birlikte çalıştıklarını hatırlattı. Pelin Akil, “Birbirimizi tanıyoruz, çok güzel gidiyor. Güzel başladı, güzel bir enerjimiz var” dedi.

Anıl Altan da eşine senaryo geldiğinde kendisinin de okuduğunu ve çok güzel bir projenin gelmekte olduğunu, eşinin de bu projede yer almasından dolayı memnun olduğunu ifade etti.

Anıl Altan, başrolünde yer aldığı Son Dilek isimli sinema filminin de çekimlerini tamamladığını sözlerine ekledi.