Ana sayfa Dizi Haberleri Kaçış’tan sonra Disney Plus’ta artık izleyicileri ışıl ışıl, eğlenceli diziler bekliyor!

Kaçış’tan sonra Disney Plus’ta artık izleyicileri ışıl ışıl, eğlenceli diziler bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyanın en önemli dijital yayın platformlarından Disney Plus, 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına Engin Akyürek’in başrolünde olduğu Kaçış ile başlamıştı. Ortadoğu’da, savaş ortamında geçen Kaçış bu hafta sona erdi. Bundan sonra izleyiciyi Disney Plus’ta ışıl ışıl dizi ve filmler bekliyor.

Hikayesi Engin Akyürek tarafından yazılan Kaçış dizisi çarşamba günü yayınlanan sekizinci bölümüyle ekranlara veda etti. Sıra dışı bir hikayeye sahip Kaçış dizisi sayesinde Disney Plus izleyicileri sekiz hafta boyunca nefes kesen bir hikayeye tanık oldu. Görünüşe göre Engin Akyürek de Kaçış kayesinde kariyerine yeni bir pencere açtı.

Kaçış, Ortadoğu’da Ezidilerin yaşadığı acıları anlatıyordu. Sekiz bölümden oluşan dizi, izleyiciyi Ezidilerin ve Ortadoğu’da yaşayanların tehlikelerle dolu hayatını anlattı. Dizi tüm izleyicilerden olumlu not aldı. Ancak bundan sonra izleyiciyi Kaçış’tan çok daha farklı hikayeler bekliyor.

Gelen bilgilere göre Disney Plus, yeni yapımlarında üzücü hikayelerden çok parlak hayatlara, romantik komedilere ve fantastik hikayelere odaklanacak. Nitekim bir film projesi, acıklı bir içeriğe sahip olduğu için durdurulmuştu. Platformun daha çok pozitif içeriklere sahip yapımlara yöneldiği belirtilmişti.

Nitekim sıradaki diziler olan Dünyayla Benim Aramda ve Avcı’dan gelen ilk görüntüler bu bilgiyi doğrular nitelikte. Başrollerinde Başrollerini Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy ve Metin Akdülger’in paylaştığı Dünyayla Benim Aramda, Disney Plus’ın sıradaki Türk yapımı. Tanıtımı paylaşılan dizinin ne zaman yayınlanacağı belirtilmedi. Tanıtımından göründüğü kadarıyla izleyicileri görkemli sahnelerle dolu çok romantik bir hikaye bekliyor.

Halen çekimleri büyük bir gizlilikle devam eden Avcı dizisinden de ilk kareler dün paylaşıldı. Son derece farklı ve heyecanlı bir hikayeyi anlatacak olan diziden gelen fotoğraflarda Pınar Deniz yine çok güzel görünüyor. Dizinin erkek başrol oyuncusu ise Uraz Kaygılaroğlu.