Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil’den göçükten çıkarılan Ayda için içinizi sızlatacak sözler: Aklım almıyor!

Pelin Akil’den göçükten çıkarılan Ayda için içinizi sızlatacak sözler: Aklım almıyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Pelin Akil, İzmir depreminden 91 saat sonra sağ olarak kurtarılan 4 yaşındaki Ayda’nın ardından özellikle anne babaların duygularına tercüman olan bir paylaşım yaptı. Kendisi de Alin ve Lina isimli ikiz çocuk annesi olan Akil’in sözleri, herkesi duygulandırdı.

İzmir’de meydana gelen 6,9 şiddetindeki depremde yıkılan binaların altında kalanların kurtarılması çalışmaları devam ediyor. Ancak günler sonra sağ çıkma olasılıklarının azaldığı söylense de dün 65 saatin ardından 3 yaşındaki Elif’in ve bugün de 91 saatin ardında 4 yaşındaki Ayda’nın kurtarılması, adeta bir mucize olarak algılandı.

Yaşanan tüm acılara karşın iki küçük kızın sağ ve iyi olarak göçükten çıkmaları, herkesi sevince boğdu. Bir nebze olsun yüzleri güldüren bu gelişmelerin ardından pek çok kişi iki küçük kızla ilgili sosyal medyada paylaşımlar yapıyorlar.

Bu paylaşımlar arasında ünlü isimlerin yaptıkları da dikkat çekiyor. Şimdilerde atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynayan Pelin Akil’in de anne yüreğiyle yazdığı mesaj gözleri yaşarttı.

Akil, çocuğunun biraz az yedi diye endişelenen pek çok anne gibi, küçücük çocukların göçük altında günlerdir aç, susuz ve soğukta kalmalarına dikkat çekerek “Aklım hayalim almıyor” ifadesini kullandı.

İşte Pelin Akil’in duygulandıran o paylaşımı:

91 saat sonunda, aç,susuz, hareketsiz, soğuk. Öğlen biraz az lokma yiyor bebeklerimiz ‘acaba aç mı kaldı’ diyoruz endişe ediyoruz, aklım hayalim almıyor. Allah’ım ne büyüksün ne kudretlisin. Şükürler olsun sana ve seni kurtaran o kahramanlara… Ne istiyorsun canım? “Köfte-ayran” kurban olurum. Ayla ♥️ Güneş gibi doğdun.

Pelin Akil'den göçükten çıkarılan Ayda için içinizi sızlatacak sözler: Aklım almıyor! 7