Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen’in göçükten sağ çıkarılan Elif ve Ayda’dan sonra duygu yüklü mesajı dikkat çekti

Fahriye Evcen’in göçükten sağ çıkarılan Elif ve Ayda’dan sonra duygu yüklü mesajı dikkat çekti

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – İzmir’de yaşanan 6,9 şiddetindeki deprem sonrasında şu ana kadar 107 kişinin hayatını kaybetmesi ve 1000’den fazla da yaralı olması herkesin yüreğini acıttı. Tüm Türkiye’nin adeta uyumadan izlediği olaylarda 3 yaşındaki Elif’in dün 65 saat sonra sağ çıkması ve bugün de 91 saat sonra 4 yaşındaki Ayda’nın sağ çıkması herkesin yüreğine bir nebze de olsun su serpti.

Yaşanan bu acı olay ile birlikte adeta depremin simgesi haline gelen Elif ve Ayda bebeğin durumlarının iyi olması ve o göçükten çıkarılmaları anındaki görüntülerin hem televizyonlar hem de sosyal medya aracılığı ile yayılmasının ardından pek çok kişi gözyaşlarını tutamadı.

Sosyal medyada paylaşım yapan insanlar arasında ünlü isimlerin sözleri ve paylaşımları da dikkat çekiyor. Kendisi de bir çocuk annesi olan oyuncu Fahriye Evcen’in Elif ve Ayda’nın sağ olarak çıkarılmasının ardından yaptığı duygusal paylaşım ise dikkat çekenler arasındaydı.

Ünlü oyuncu, pek çok kişi gibi kendisini duygulandıran bu olay karşısında instagram hesabından bir paylaşım yaparak hem kendisinin hem de onun gibi bu olayı bilen, duyan insanların duygularına tercüman oldu adeta.

Fahriye Evcen’in Elif ve Ayda bebeğin kurtarılmasının ardından yaptığı paylaşımı aşağıda görebilirsiniz…

Uzun uzun baktım bu fotografa.. icinde sevgi var, umut var, güzel ruhlar var, çaba, mücadele ve zafer var, dayanma gücü var. 65 saat var. 91 saat var..! Biraz endişe, biraz kaygı var.. Sabır var, şefkat var, inanç var; muhtemelen ölüp ölüp dirilen bir anne var.. Hayat var, mutluluk var, biraz gürültü, biraz sukunet var.. Ve güven var..
O elleri sımsıkı tutan minicik ellerinizden öperim Elif & Ayda.. size sımsıkı sarılmak istiyorum.. tutulan ellere de nasıl teşekkür etsek az.. kurtarma ekiplerine sonsuz tesekkürler.. sizin hakkınız nasıl ödenir?
Bize sevginin gücünü bir kez daha hatirlattığınız icin tesekkür ederiz.. Nasil ki ateş ışığın başlangıcıysa, sevgi de varolmanın başlangici..

Fahriye Evcen'in göçükten sağ çıkarılan Elif ve Ayda'dan sonra duygu yüklü mesajı dikkat çekti 7