Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil’den kötü söz söyleyen hayranına ayar veren yanıt!

Pelin Akil’den kötü söz söyleyen hayranına ayar veren yanıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşi Anıl Altan ve bebekleri Alin ve Lina ile mutlu bir hayat yaşamakta olan ünlü oyuncu Pelin Akil, aile mutluluklarını da instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sıklıkla göstermekte.

Çiftin birbirleri ile ne kadar uyum içinde olduğunu yaptıkları paylaşımlarda görebilirsiniz. Pelin Akil, Antalya Belek’ten tatil pozları paylaştı.

Ünlü oyuncunun eşi ile havuzdaki sevgi dolu halleri dikkat çekti.Hayranları çiftin bu hallerine çok sayıda beğeni ve iltifat yaptı.

Pelin Akil'den kötü söz söyleyen hayranına ayar veren yanıt! 8

Pelin Akil, ayrıca hikaye bölümünden de paylaşımlarla tatillerinin ne kadar keyifli geçtiğini anlattı.

Bu arada ünlü oyuncu bir takipçisinin yorumuna da hikaye bölümünden yayınladı.

Akil’in takipçisi, “Çocuklarının yüzünü hala göstermemen takipçilerinin nazarından bu denli korkman takipçilerine yaptığın bir terbiyesizlik” yorumunda bulundu.

Akil, bu yoruma sert bir tepki verdi.

Akil, takipçisine şu sözlerle adeta ayar verdi:

“Bak kötü yürekli arkadaşım, bunca güzel yorumun içinde çok sırıtan maalesef… 1.’si nazardan olduğunu da nerden çıkardın. Bizim dağ gibi ardımızdan dualar eden temiz yürekli sevenlerimiz var. 2.’si çocuklarımı anca ben istediğim zaman paylaşırım, yahut paylaşmam. Buna ben karar veririm. 3.’sü terbiyesizlikle suçladığın birinin sayfasında ne işin var. Böyle düşünen takipçiler takip etmesin beni, saygılar.”

Pelin Akil'den kötü söz söyleyen hayranına ayar veren yanıt! 9