Ana sayfa Sosyal Medya Yalçın Hafızoğlu ne kadar da şanslı, partnerin en özelini buldu!

Yalçın Hafızoğlu ne kadar da şanslı, partnerin en özelini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk ile başlayan serüvende Yalçın Hafızoğlu’nun geldiği nokta bir başarı hikayesi! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Ali Çakırbeyli karakterinde Yalçın Hafızoğlu kariyerinin en büyük çıkışını gerçekleştirdi. 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Kocaeli Üniversitesi’nde Çevre Mühendisliği bölümünü bitirdi ama oyunculuğa olan ilgisi onu Halit Üniversitesi’nde yüksek tiyatro lisansı yapmaya götürdü.

Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa tutulan Yalçın Hafızoğlu, çeşitli isimlerle çalışarak, onlardan oyunculuk eğitimleri de aldı. Nazan Koçak, Deniz Erdem, Süeda Çil, Destan Batmaz ve Berna Adıgüzel ile yaptığı çalışmalarla kendisini geliştiren Yalçın Hafızoğlu, 2016 yılında Kiralık Aşk isimli dizideki Selim karakteri ile ilk kez dizilerde rol aldı.

Yalçın Hafızoğlu ne kadar da şanslı, partnerin en özelini buldu! 9

Genç oyuncunun büyük patlama yapmasına neden olan rol ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki karakter oldu. Hızır Ali Çakırbeyli olarak 6 yıl boyunca ekranda kalınca da ünlü oyuncuyu herkes bu karakter ile anlamaya başladı. Dizinin final yapmasının ardından bir süre dinlenen Yalçın Hafızoğlu, önceki hafta yayın hayatına başlayan Gülümse Kaderine dizisindeki Can karakteri ile yeniden ekranlara dönüş yaptı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bir mafya dizisiydi ve erkek karakterler de setlikleri üzerinden konumlanmıştı. Duygusallık noktasında ise Yalçın Hafızoğlu için Gülümse Kaderine dizisindeki Can karakteri bir hayli farklı bir noktada. Genç oyuncunun partneri Bahar Şahin ile çok iyi bir uyum yakalaması da dikkat çekiyor.

Sert ve bir kalıba sığmayan karakterleri canlandırma konusunda Bahar Şahin’in ayrı bir başarısı var. Birçok dizi hayranına göre Bahar Şahin ile partner olmak Yalçın Hafızoğlu için büyük bir şans.

Yalçın Hafızoğlu ne kadar da şanslı, partnerin en özelini buldu! 10

Yalçın Hafızoğlu hayranları beklediklerinden daha iyi bir performans sergilediğini düşündükleri oyuncu için sosyal medyada birçok güzel yorum paylaşıyor. Can karakterinin Bahar Şahin’in canlandırdığı Eda karakterine olan tutkusu daha ilk bölümlerde kendisini göstermeye başladı.

Yalçın Hafızoğlu da duygusallığı yükselen bu karakter ile hem hayranlarına farklı yönlerini gösteriyor hem de Bahar Şahin ile iyi bir uyum yakalıyor…

“Can ile Eda çifti çok güzel olmuş” diye yorum bırakan dizi hayranları, daha ilk bölümlerden itibaren bu yeni dizi çiftine sahip çıkmaya başladı.

Yalçın Hafızoğlu ne kadar da şanslı, partnerin en özelini buldu! 11

Sosyal medyada binlerce paylaşım yapan izleyiciler, Eda – Can çiftine şimdiden tutuldu… Bir izleyici şu yorumu paylaştı: “İzlersem bu ikili için izlerim. Bahar Şahin’e ayrı bir hayranlığım var oyunculuğuna bayılıyorum.”

EdCan etiketleri üzerinden bu ikiliyi favori dizi çifti olarak ilan eden binlerce kullanıcı var ve sosyal medyada Bahar Şahin ile Yalçın Hafızoğlu’nu öven, dizideki sahnelerini paylaşarak hayranlık ifadeleri kullanılan çok sayıda mesaj bulabilirsiniz.