Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisi öncesi bir başka proje ile gündemde

Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisi öncesi bir başka proje ile gündemde

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, yeni sezon için yeni bir dizi heyecanı yaşıyor. İlk önce Antepli olarak ifade edilen sonradan ismi Yalı Çapkını olarak değiştirilen dizi için çalışmalar devam ediyor. Afra Saraçoğlu da yeni dönemde yeniden televizyon ekranında yerini alacak.

Star TV’de kış sezonu için büyük bir beklenti ile hazırlanmakta olan dizide, Afra Saraçoğlu’nun partneri olarak da Mert Ramazan Demir’i izleyeceksiniz. İki genç oyuncunun uyumu da merak ediliyor. Yalı Çapkını dizisi öncesinde ise Afra Saraçoğlu, yeni reklam filmiyle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisi öncesi bir başka proje ile gündemde 8

Türkiye’nin bir numaralı şampuan ve saç kremi markası Elidor*, yetenekli oyuncu Afra Saraçoğlu ile birlikte çektiği yeni reklam filminde Elidor Doğanın Enerjisi Serisi’nin yenilenen ailesini tanıtıyor.

Türkiye’nin bir numaralı şampuan ve saç kremi markası Elidor*; Elidor Doğanın Enerjisi Serisi’nin yenilenen ürün gamını ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu ile çektiği yeni reklam filmiyle tanıttı.

Reklam filminin çekimleri iki gün sürdü. Araba sahneleri trafiğe kapalı alanda yapılan çekimler; Yeniköy, Hünkâr Suyu Korusu ve Riva’da gerçekleşti.

Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisi öncesi bir başka proje ile gündemde 9

Afra Saraçoğlu’nun günlük hayatından sahnelerle anlatılan reklam filminde oyuncu,  kendisi gibi etkili saç bakımında doğallığı tercih eden herkese sesleniyor.