Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ spor yaparken bile şık! Hande Doğandemir’den çekici poz! Ahu Yağtu’dan yeni program sürprizi!

Pınar Altuğ spor yaparken bile şık! Hande Doğandemir’den çekici poz! Ahu Yağtu’dan yeni program sürprizi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay- Uzun yıllar ekranda yer alan ve Türk televizyon tarihine geçen Çocuklar Duymasın dizisinde oynadı Pınar Altuğ. Bu uzun dizi maratonun ardından şu sıralar dizilerde yok. Sosyal medya hesabından buluşuyor takipçileriyle oyuncu. Altuğ, göz önünde olmasa da formunu korumaya da kararlı görünüyor.

Ünlü oyuncu, son yaptığı instagram paylaşımında sporla güne başladığını anlatıyor takipçilerine. Üzerindeki pembe kıyafetleri ise hayli şık.

Spor yaparken de şıklıktan vazgeçmediğini gösteren Pınar Altuğ’un pembe takımıyla verdiği pozu aşağıda görebilirsiniz…

Sporla başlayan günler iyidir ❤️ #KararVeremedim #BenceİkisideGüzel

Pınar Altuğ spor yaparken bile şık! Hande Doğandemir'den çekici poz! Ahu Yağtu'dan yeni program sürprizi! 8

Pembeli bir başka isim ise Hande Doğandemir. Uzun süredir ekranda olmayan Doğandemir, geçtiğimiz günlerde Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Güneşin Kızları isimli diziyle popüler olan oyuncu, büyük iddialarla başlayan Yüzleşme ve Can Kırıkları dizilerinin ekrana erken veda edişiyle bir süredir sosyal medya hesabından takipçileriyle buluşmakta.

Son olarak Hello dergisine bir röportaj veren oyuncu, çekilen fotoğraflarından birisini de instagram sayfasından paylaştı.

Hayli şık bir kıyafet ile görünen Doğandemir’e hayranları giydiklerini çok yakıştırmış. İşte beğeni toplayan o pozu…

hello 2021 ???????? @hellodergisi
fotoğraf: @nurdanusta
saç: @uguralevyilmazhairdsgn
makyaj: @selen_karabulut
styiling: @aliarisso

teşekkürler @simgebirben ????

Pınar Altuğ spor yaparken bile şık! Hande Doğandemir'den çekici poz! Ahu Yağtu'dan yeni program sürprizi! 9

Ünlü Oyuncu Ahu Yağtu ise son olarak ekranlara Kadın dizisiyle gelmişti. Yağtu, aynı zamanda moda dünyasının içinden gelen birisi olarak yeni bir programa başladığını duyurdu instagram sayfasından.

Yaşam tarzı ve stilleriyle fark yaratan isimlerin evlerine konuk olacak Ahu Yağtu. Programda, moda tasarım, yemek dekorasyon üzerine pek çok konu konuşulacak.

Zamansız Stiller ismini taşıyan program, dijital platform Bein Connect’te yayınlanacak ve ilk bölümü de 11Aralık Cuma günü.

İşte Ahu Yağtu’nun paylaşımı:

@beinconnect_tr deki yepyeni programima bu cuma ve her cuma 20.00’da hepiniz davetlisiniz ????????‍♀️✨ yapimda emegi gecen tum ekibe tesekkur ederim ???????? #ahuyagtuilezamansızstiller