Ana sayfa Sosyal Medya Berrak Tüzünataç, artık bu fotosuyla anılacak! Merve Oflaz’ın makyajsız hali! Beyza Şekerci’den dikkat çeken poz!

Berrak Tüzünataç, artık bu fotosuyla anılacak! Merve Oflaz’ın makyajsız hali! Beyza Şekerci’den dikkat çeken poz!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimler, yaptıkları sosyal medya paylaşımları ile gündemde kalmaya devam ediyorlar. Dizilerde olsunlar ya da olmasınlar, artık hayranlarıyla buluştukları sosyal medya mecralarıyla haber olmaya da devam ediyorlar. Bu isimlerden ikisi Berrak Tüzünataç ve Beyza Şekerci. Aşağıda son instagram paylaşımını görebileceğiniz bir diğer isim ise Merve Oflaz. Ancak o şu sıralar ekranda olmaya devam ediyor.

İlk olarak Berrak Tüzünataç’ın paylaşımına bakalım. Oyuncu, yaz döneminde verdiği bir pozla uzun süre gündemden düşmemişti. Yakın arkadaşı sinema eleştirmeni Melikşah Altuntaş’ın çektiği plajdaki hali çok konuşuldu.

Berrak Tüzünataç, neredeyse 2020 yazının en çok konuşulan ve dikkat çeken pozunu vermişti. Özellikle Eda Taşpınar’ı bile geçen yanık teniyle dikkatleri çeken Tüzünataç, yazın o günlerini çok özlemiş olacak ki unutulmayan o fotoğrafını tekrar paylaştı…

Yaz reis photographed by kış reis @meliksahtas .

Berrak Tüzünataç, artık bu fotosuyla anılacak! Merve Oflaz'ın makyajsız hali! Beyza Şekerci'den dikkat çeken poz! 9

Arka Sokaklar dizisinde Bahar karakterini oynayan Merve Oflaz, güneşli bir İstanbul sabahında takipçileriyle aşağıdaki pozu paylaşıyor. Aralık ayında olmamıza karşın İstanbul’da zaman zaman yüzleri güldüren güneşli günler, Merve Oflaz’ın da içini açmış anlaşılan.

Oyuncu, Çarşamba olmasına karşın kendisini haftasonunda hissettiğini de not düşüyor sayfasında. Takipçileri tarafından beğeni toplayan fotoğrafında oyuncunun makyajsız ve doğal hali de dikkat çekiyor.

Haftasonu görünümlü çarşamba sana da merhaba ????????

Berrak Tüzünataç, artık bu fotosuyla anılacak! Merve Oflaz'ın makyajsız hali! Beyza Şekerci'den dikkat çeken poz! 10

Kendisi gibi oyuncu olan Engin Hepileri ile evli Beyza Şekerci, bir dergi için poz verdi. Oyuncu, bu pozlarından birisini instagram sayfasından paylaştı. Ekranlara en son 2014 yılında Hayat Ağacı isimli diziyle gelen Beyza Şekerci, 2018 yılında oğlu Can’ı dünyaya getirmişti.

Bir süredir oğluyla ilgilenen ve projelerde yer almayan Beyza Şekerci, aynı zamanda uzun yıllar bale yapmanın da etkisiyle fit bir vücuda sahip.

Beyza Şekerci’nin All Magazine dergisine verdiği pozlar ise instagram sayfasını takip edenlerin beğenisini kazanmakta.

ALL Magazine✨

???? @serhathayri

Berrak Tüzünataç, artık bu fotosuyla anılacak! Merve Oflaz'ın makyajsız hali! Beyza Şekerci'den dikkat çeken poz! 11