Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz hakkındaki şehir efsanesi doğru değilmiş!

Pınar Deniz hakkındaki şehir efsanesi doğru değilmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Pınar Deniz, youtube’da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu oldu. Oyuncu, Vatanım Sensin dizisinin her şeyi öğrendiği yapım olduğunu anlattı.

Vatanım Sensin dizisi döneminde çok heyecanlı olduğunu anlatan Pınar Deniz, elinin ayağının titrediği anların yaşandığı bir deneyim geçirdiğini ifade etti. Oyuncu, “‘Vatanım Sensin beni büyüten, oyunculukla ilgili hazzı hissettiğim işti” açıklamasında bulundu.

Ünlü oyunu hakkında da sosyal medyada dolaşan ve artık şehir efsanesi haline gelen bir durum var. Oyuncunun kilolu olduğu eski bir fotoğrafı ile yeni hali arasındaki farka dikkat çekiliyor.

Ancak Pınar Deniz bir estetik harikası olmadığını belirterek, şehir efsanesinin doğru olmadığını söyledi. Oyuncu, “Bir tek dişlerimi yaptırdım. Kaşlarımı dahi hiç aldırmadım. Eski bir fotoğrafım var. Tombalak olduğum. Dolgu yaptırdığımı söylemişler. Halbuki kiloluyum orada” dedi.

Pandemi nedeniyle anneannesini kaybeden Pınar Deniz’in ailesinde de koronavirüs paniği yaşanmıştı. Ailesinden birçok kişi de karantina süreci yaşamıştı. Pınar Deniz o zorlu günleri çabuk atlattı. Ancak ünlü oyuncu yeni normal diye bir şeye de inanmıyor.

Pınar Deniz, “Sokakta herkes maskeli. İlk önce çok kötü hissettim kendimi, üzüldüm. Sonra bunun olması gerektiğini algıladım. Karantinada çok yemek yedim. Uyku düzenim bozuldu. Spor yapmadım. Kitap okuyabildim. Film izlemeye odaklanamadım” dedi.