Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pınar Deniz için aşk tanımlanamayan bir duygu

Pınar Deniz için aşk tanımlanamayan bir duygu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Aşk 101 dizisiyle gündemde… Netflix’in orijinal Türk dizisinin başarısı sadece Türkiye ile sınırlı kalmadı. 190 ülkede gösterilen gençlik dizisi, en az 10 ülkede en çok izlenenler arasında yer aldı.

Dizide Burcu isimli öğretmen karakterini canlandıran Pınar Deniz, hayata pozitif gözle bakan birisi. Ünlü oyuncu instagram hesabından “Kendinizi sevin, güzelliğinizi değil” diyerek bir anlamda hayat felsefesine vurgu yaptı.

Pınar Deniz için aşk tanımlanamayan bir duygu 7

Aşk konusunda Based İstanbul dergisine yaptığı açıklamada, bu duyguyu tanımlayamadığını belirtmişti. Ünlü oyuncu, “Hissedilen bir şey. Ağlamak gibi değil yani… Gözyaşlarıyla anlatabilirsin o duyguyu ya da sesini yükselterek gösterebilirsin öfkeni…. Ama aşık olduğunda nasıl hissedersin… Bin bir türlü varyasyonu var” diye konuştu.

Pınar Deniz, yaşadığı şeyleri anlamlandırmaya çalışmadığını ve sadece o anı yaşadığını belirtti. Oyuncu, aşkın her seferinde kendisine farklı duygular hissettirdiğini anlattı ve “Her insan başka bir etki bırakıyor bende. Karşı cinse duyulan aşkı soruyorsan merak dürtüsü en baskın olanı” dedi.