Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’un mucizevi bir dizi olduğu bir kez daha kanıtlandı!

Erkenci Kuş’un mucizevi bir dizi olduğu bir kez daha kanıtlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman ve Demet Özdemir’i buluşturan Erkenci Kuş dizisi, 2019 yılının Ağustos ayında final yaptı. Milyonlarca hayranı bulunan dizinin bitişi birçok kişiyi üzdü. Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da dizinin müthiş bir izleyici kitlesi vardı.

Peki Erkenci Kuş dizisi, yurt dışında nasıl bir performans sergiledi.Bu konuyu en iyi bilen isimlerden birisi Global Agency isimli şirketin sahibi olan İzzet Pinto. Türk dizilerinin yurt dışına satışına aracılık eden en önem isimlerden birisidir, İzzet Pinto…

Dizidoktoru.com sitesinde Oya Doğan’ın sorularını yanıtlayan İzzet Pinto’nun Muhteşem Yüzyıl’ın haklarını alarak tüm dünyaya izlettirdiğini biliyor musunuz?

Türk dizilerinin yurt dışına açılan en önemli kapısı olan Muhteşem Yüzyıl’ın haklarını daha çekimler yapıldığı dönemde eline alan İzzet Pinto,büyük bir iş yapmıştı. Şimdilerde de Türk dizilerinin yurt dışına satışında önemli bir görev üstleniyor.

İzzet Pinto, tüm dünyanın pandemi yaşadığı bu günlerde Türk dizilerine olan ilginin arttığını belirtti. Pinto, “Muhteşem Yüzyıl, Binbir Gece en fazla ilgi gören diziler… Erkenci Kuş da çok fazla ilgi çekiyor” dedi.

Erkenci Kuş'un mucizevi bir dizi olduğu bir kez daha kanıtlandı! 7

Erkenci Kuş’un mucizevi bir yapım olduğunu söyleyen Pinto, şu sözleriyle büyük dikkat çekti:

“Erkenci Kuş yayınlandığı her ülkede tuttu. Balkanlardan Avrupa’ya her yerde mucizevi bir ürün gibi… Binbir Gece, Muhteşem Yüzyıl yayınlandığı her yerde nasıl tutuyorsa, Erkenci Kuş’ta da bu matematik var. Oyuncuların uyumu, neşeli bir içerik olması, ışığı, mekanları, senaryosu, rejisiyle ilgi görüyor. Tutmadığı ülke yok.”