Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz tam bir Akrep burcu kadını olduğunu söyledi!..

Pınar Deniz tam bir Akrep burcu kadını olduğunu söyledi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Son dönemin en popüler kadın oyuncularından biri olan Pınar Deniz,  Elle Dergisi’nin Ağustos ayı sayısı için objektif karşısına geçti. Derginin yeni sayısının kapak yıldızı olan oyuncu, birbirinden çarpıcı pozlar  verdi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon Kanal D’de yayınlanan ve reyting rekorları kıran ‘Yargı’ dizisinde canlandırdığı ‘Avukat Ceylin’ karakteri ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Pınar Deniz verdiği röportajda, akrep burcu olduğuna vurgu yaparak kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Güzel oyuncu, “Akrep kadınıyım. En büyük tutkum farklı güzellikler görmek. Yerimde sayamam” sözleriyle karakteriyle ilgili ipucu verdi.

Pınar Deniz tam bir Akrep burcu kadını olduğunu söyledi!.. 8

Dergi için verdiği pozları sosyal medya hesabında da yayınlayan Pınar Deniz, “İki yıl sonra bir anda Paris’te sanat eğitimi alabilirim veya Afrika kıtasında hayvanlar üzerine araştırma yapabilirim”sözleriyle de yerinde sayamayacağına dair örnekler verdi.

Pınar Deniz tam bir Akrep burcu kadını olduğunu söyledi!.. 9

Bir süre önce Disney Plus ile anlaşma yapan Pınar Deniz yazın da çalışıyor.  Disney Plus için Avcı dizisini çeken oyuncu sık sık karavandan paylaşımlarda bulunarak yazın da çalıştığına vurgu yapıyor. Yaz günlerinde çalışmak zorunda kalsa da oyuncunun moralinin yüksek olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

Oyuncunun yaz bitmeden Avcı dizisinin çekimlerini bitirmesi bekleniyor zira Ağustos ayında Yargı dizisi yeni sezon bölümleri için sete çıkacak. Çekimleri gizlilik içinde sürdürülen Avcı’yla ilgili ise çok net bir bilgi yok.