Ana sayfa Dizi Haberleri Usta oyuncu Mustafa Uğurlu çok iddialı bir projeyle ekrana dönüyor!

Usta oyuncu Mustafa Uğurlu çok iddialı bir projeyle ekrana dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tiyatro kökenli usta oyuncu Mustafa Uğurlu bir süredir setlerden uzakta. En son Seni Çok Bekledim dizisiyle ekrana gelen başarılı oyuncu önümüzdeki sezona büyük bir iddiayla gelen yeni bir dizide rol almaya hazırlanıyor.

Usta oyuncu Mustafa Uğurlu, bugüne kadar birçok dizi ve filmde rol aldı. Uzun yıllardır ekranda birbirinden değişik roller canlandıran Uğurlu, ekran dünyasının en güçlü karakter oyuncularından. İçerde, Babamın Günahları, Bir Deli Rüzgar, Çarpışma ve Seni Çok Bekledim isimli diziler son dönemde Mustafa Uğurlu’nun öne çıktığı yapımlar oldu.

Sinema ve dizi dünyasında uzun yıllardır yer alan Mustafa Uğurlu setlere verdiği yaklaşık bir yıllık arayı, önümüzdeki sezonda ATV’de ekrana gelecek Benim Mutlu Ailem isimli diziyle bozuyor. Daha önce adı Hakime Hanım olarak açıklanan ancak son anda Benim Mutlu Ailem olarak değiştirilen dizinin başrolünde bir başka usta isim Vahide Perçin yer alacak.

Usta oyuncu Mustafa Uğurlu çok iddialı bir projeyle ekrana dönüyor! 7

Çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürülen ve reytinglerde çok büyük başarı elde etmesi ümit edilen Benim Mutlu Ailem dizisi yine hukuk içerikli olacak. Mustafa Uğurlu’nun dizide Vahide Perçin’in canlandıracağı karakterin eşini oynayacağı belirtiliyor.

Geçen kış sezonunda hukuk içerikli diziler büyük başarı yakalamıştı. Mahkum, Evlilik Hakkında Her Şey, Yargı bunlardan birkaçıydı. Ancak ATV’nin en son ekrana getirdiği, ABD’de büyük olay yaratan Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hakim reytinglerde büyük bir hüsrana uğramıştı.

Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur gibi çok usta isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesine rağmen Hakim dizisi reytinglerde çok başarısız olmuştu. Dolayısıyla ATV, bu hatayı tekrar etmek istemiyor ve Benim Mutlu Ailem dizisinde çok titiz davranıyor. Bu amaçla kısa süre önce dizinin yönetmeni değişti ve daha önce çekilen sahnelerin tümü iptal edildi. Benim Mutlu Ailem dizisinin çekimlerine yakında başlanması bekleniyor.