Ana sayfa Dizi Haberleri Kubilay Aka’nın adı hangi iddialı projeyle anılıyor?

Kubilay Aka’nın adı hangi iddialı projeyle anılıyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç ve başarılı oyuncu Kubilay Aka, halen Exxen için çekilen Sadece Arkadaşız isimli dizinin çekimelerine devam ediyor. Aka’nın ismi çok iddialı bir projeyle daha anılıyor.

Daha ilk dizisi Vatanım Sensin ile büyük bir çıkış yakalayan, en son Show TV’de yayınlanan Oğlum dizisiyle ekrana gelen Kubilay Aka, başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken genç yeteneklerden biri. Kubilay Aka halen, başrolünü Hazar Ergüçlü ile paylaştığı Sadece Arkadaşız isimli dizinin çekimlerine devam ediyor.

Yönetmenliğini Emre Erdoğdu’nun yaptığı, senaristliğini Zeynep Koçak’ın üstlendiği dizi yurt dışında büyük bir ilgi ile izlenen Love Snack’in Türkiye uyarlaması. Sevilen ikili dizide ortak paylaştıkları evin sahibi olabilmek için doğru eş adayını bulmaya çalışacaklar.

Kubilay Aka’nın adı hangi iddialı projeyle anılıyor? 7

Kubilay Aka, Sadece Arkadaşız’ın çekimlerine devam ededursun bu arada adı yeni bir projeyle daha anılıyor. Bu iddiaya göre Aka, ATV’nin yeni dizisi Benim Mutlu Ailem’de rol alacak. Adı daha önce Hakime Hanım olarak açıklanan ancak Benim Mutlu Ailem dizisinde Kubilay Aka’nın Tolga isimli bir karakteri canlandıracağı belirtiliyor.

Tims&B Productions imzalı dizinin senaryosunu Ayfer Tunç yazıyor. Ayfer Tunç kaleme aldı. Vahide Perçin, Cem Davran, Yusuf Çim, Feyza Sevil Güngör’ün kadroda yer aldığı dizide Kaan Yıldırım’ın da oynayacağı iddia ediliyor. Kanalın diziden beklentisi büyük. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile güçlü bir proje olması için hazırlıklar sürüyor.

ATV’nin geçen kış büyük bir iddiayla ekrana getirdiği Hakim dizisinin başarılı oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesine rağmen reytinglerde sınıfta kalması üzerine kanalın yine bir hukuk dizisi olan yeni projesi için hazırlıkları çok büyük titizlikle sürdürdüğü belirtiliyor. Bu sebeple dizinin yönetmeni ve adı kısa süre önce değiştirildi.